Tips: Skönhetsbloggar Del 1

Här hade jag definitivt kunnat inkludera giganterna Killer Colours, Bjooti, Beleza, Purity samt Lipglossbitch men vi vet ju alla hur duktiga dessa tjejer är så jag tror jag satsar på att tipsa om andra härliga bloggare denna gång!

TotalBeauty: TotalBeauty består av Carina och hennes dotter som skriver om nya produktsläpp, jämför produkter, visar swatches och nagellack. Jag blir aldrig less, för jag gillar den saliga blandningen samt personerna bakom själva bloggen. Carina brukar dessutom visa upp shopping från USA, och jag gillar ju att se nya produkter som man inte direkt kan få tag på här hemma.

Sublimt: Sublima Sublimt är en av bloggveteranerna som bloggat skönhet sedan 2007! För det mesta bloggar hon om produktsläpp och nyheter inom sminkvärlden men det dyker även upp superbra recensioner samt lite annat smått och gott!

Glitter Sisters: Glitter Sisters är som namnet antyder ett par systrar som bloggar om skönhet! På sista tiden har dom varit väldigt intresserade av naturlig skönhetsvård samt innehållet i dom olika produkter som finns på marknaden, något som jag tycker är väldigt intressant läsning!

Fröken Rosa: Des skriver om allt möjligt i en salig blandning, produkttips samsas med NOTD's och recensioner. Jättesöt tjej som helt klart är värd att följa!

Beauty Place: Veronica bloggar om en hel drös med härliga produkter, shoppingtips blandat med fina lack och snygga bilder. Bäst gillar jag hennes recensioner!

Sminklådan: Detta är en blogg helt i min smak, döläckra sminkningar med MASSVIS av färg. Ofta dyker det även upp tutorials på hennes sminkningar, riktigt roligt!

Omygloss: Lisa är en supersöt tjej som visar massor av fina neutrala sminkningar och lägger upp recensioner på alla möjliga sorters produkter.

Makeuponista: Josephine är diplomerad makeupartist och galet duktig på det hon gör! Hon visar nya produktsläpp, sminkningar,  swatchar produkter och lyfter fram spännande produkter! Dessutom tar hon jättefina bilder som komplementerar inläggen jättebra.

Kommentarer:

1 Josephine:

Men åh! <3

2 Carina (TotalBeauty):

Åhhh vad söt du är :)

3 Matilda/Sminklådan:

:D Tack för fina orden! Haha :D

4 Omygloss:

Tack vad söt du är! Du gav mig just ett stort brett leende :)

5 Glitter Sisters:

Vad söt du är! Vi blev så glada för de fina orden! /E & N <3

6 Honi:

Josephine: <3



Carina: Ni förtjänar lite kärlek!



Matilda: Inga problem, älskar dina sminkningar som sagt :)



Omygloss: Bra! Så har länkkärleken gjort sitt!



Glitter Sisters: Inga problem, ni är så duktiga bloggare tycker jag :) Kram !

7 Sublimt:

Nämen åååh, vad glad jag blir att du gillar sublimt!:D kram på dej!

8 Honi:

Sublimt: Klart jag gillar, du är ju så duktig!

9 B R O W N S U G A R:

bra tips!!

Kommentera här: