NOTD - Too Too Hot

Dagens lack är Too Too Hot från Essie's braziliant kollektion som jag skrivit lite om här (länk), och även mitt första lack från Essie. Har inget klassiskt rött krämlack så jag tänkte se om detta var något för mig. Superhärligt glansigt och lättlackat, om än lite skirt med bara ett lager(Men det är ju inte svårare än att man drar på ett tunnt lager ovanpå!). Ska definitivt prova fler Essielack, tycker detta hade en trevlig formula! Ge gärna förslag på fina lite mer spännande färger från Essie.

Kommentarer:

1 kerstin:

Superfint!



Cute as a Button och Sexy Divide är två färgförslag från mig :)

2 Honi:

Kerstin: Cute as a button verkar vara en storfavorit, ska kika in hos Matas och se hur färgen ser ut innan jag köper den via ebay. :p Man blir snål när man blir ebayjunkie.

3 Tina (Beleza):

Åh det finns ju så många! Tart Deco, Infatuation och neonrosa Short Shorts är några av mina favoriter. Men lite murrigare Angora Cardi blir fint nu till hösten.

4 SminkElin:

Riktigt snyggt! Klassiska röda naglar är alltid fint =)

5 roxcat:

Härlig röd färg! Jag har bara ett Essie-lack själv och det är Sew Psyched, som jag rekommenderar om man gillar lite grågröna nyanser.

6 Nailtastic:

Oj, den ser ut som en neon på dig! Sådär lysande blev den inte på mig. Mina favorit-Essies är Mesmerize, Van D'Go och Playa Del Platinum.

7 Honi:

Tina: Short shorts gillade jag väldigt mycket efter lite googling, ser superhärlig ut! Tack för tipsen :)



Sminkelin: Absolut, älskar denna fina färgton till min hud :)



Roxcat: Sew Psyched var väl jättehypat för ett tag sedan om jag inte minns helt fel, men jag tycker det ser supertjusigt ut från alla swatches att döma iaf :) Tack för tipset!



Nailtastic: Jag är ju så sjukt blek så många av denna slags färger ser galet lysande ut på mig :) men jag gillar det, det är snyggt! Tack för tipsen! :) Ska googla lite och se !

8 Cyt:

Superläckert!

Kommentera här: