NOTD - Reclaim

Möt Reclaim från märket Nubar! En grön holografisk skönhet som är allra tjusigast i solen. På bilderna har jag ett flödigt lager, så det är inte lika svårt att applicera som många andra holos. Detta är faktiskt det första holografiska lacket i grönt som jag sett, jag tror inte detta är en av dom vanligaste färgerna vilket är lite synd för grönt gör sig fint som holo! Har ni testat något från Nubar eller har ni en annan grön holofavorit?

Kommentarer:

1 Nailtastic:

Reclaim är sagolikt vackert! Helt klart en av mina favvoholosar. Måste använda mitt snart igen. :-)

2 Carina (TotalBeauty):

Nä, jag har aldrig testat något ett liknande lack. Men gud så vackert det ser ut, väldigt fint. kan tänka mig att det är finare i solsken, precis som du skriver. :)

3 Honi:

Nailtastic: Jag är fruktansvärt positivt överraskad, har alltid älskat mitt Gosh Holo till döds men detta kommer på en klar given andra plats!



Carina: Ja det är himla fint, rekommenderar verkligen att kika in Nubar. Tror det finns hos vissa amerikanska kedjor också, du som är där då och då!

4 Lina:

Ett av mina favoritholosar, eller jag den kvalar upp på favoritlistan bland alla lack! Otorligt fint!!

5 roxcat:

Supervackert! Ska försöka passa på att använda mitt när solen vill titta fram igen.

6 kerstin:

Åååååh! Helt sjukt fint!

7 Sminkan:

Det är verkligen oerhört vackert! Det mest klargröna är det alla fall, om man inte tar med Catherine Arleys varmgröna. Ljusgröna är väl rätt vanliga, finns ju både från China Glaze (x3), Milani, Golden Rose med flera.

8 Josephine:

Väldigt vackert!

9 Kajalpennan:

Det här är en grön holofavorit men även ChG L8R G8R och He's going in circles. 3 helt olika gröna nyanser

10 Honi:

Lina: Ett av mina favoritholos också, efter GOSH Holo (Som är dödligt snyggt!).



Roxcat: Så väntar jag spänt på dina bilder! :)



Kerstin: Jaa! :) Helt underbart!



Sminkan: Dom från CG har jag kikat på men man blir ju ruinerad om man köper HTF holosarna från CG på ebay! Jag gillar denna, den är väldigt fin och klargrön :)



Josephine: TAck!



Kajalpennan: L8r G8r är superfin, jag dreglar lite varje gång den kommer upp i bloglovin. Synd bara att den är så htf nu!

Kommentera här: