Sminkbordet del två

Jag lovade ju att visa bilder på mitt sminkbord och hur jag förvarar mina grejer nu när vi har flyttat så jag tänkte att det var dags! Bordet heter MALM och kommer från Ikea, spegeln är köpt på secondhand och ska bytas ut så fort jag hittar en som passar bordets längd lika bra. Är det något annat ni undrar över får ni gärna fråga! Kom ihåg att mitt stora intresse är skönhet och allt som hör till, ungefär som dom som älskar skor eller kläder har mer skor eller kläder än dom har annat.

Ja såhär ser det ut då, bordet har en glasskiva ovanpå så det är riktigt enkelt att rengöra om man skulle råka kladda med något. I bordet finns det en stor låda som jag visar nedan. Undrar ni vad sjutton det gröna i bakgrunden är för något så är det sängen.

Såhär ser lådan ut snett ovanifrån när man drar ut den. För att underlätta förvaringen har jag köpt små svarta plastlådor som förvarar dom flesta sminkgrejer perfekt. Och här kommer en liten närbild på dom små svarta lådorna och hur jag förvarar lack.

Ovanpå bordet har jag mina paletter i ett brev-ställ (Visar hur det ser ut längre ner). Mina borstar har inte fått ett riktigt hem än utan dom står i ett gammalt glas med en ko på. Dom två rosa lådorna till vänster i bilden innehåller lite smått och gott, den undre innehåller backups på tops, makeupremover, nagellacksremover, deo, tandkräm osv. Den övre lådan innehåller prover på krämer, nagellack jag inte skrivit om än, parfymtesters och lite sånt! I den vita plastlådan står sånt som jag just nu testar till bloggen som är för stort för att passa i den övre rosa lådan.

Och som en avslutande bild så kommer förvaringen till mina paletter. Har ingen aning om vart den kommer ifrån, jag fick den nämligen av min pappa.

Till ni som gillar smink och skönhet, hur förvarar ni era grejer? Är det badrumsskåpet som gäller eller har ni något mer avancerat? Har ni bilder så skicka gärna länken!

Och för er som undrar så har jag inte städat bara för att jag skulle ta bilder, det ser alltid likadant ut. Antar att jag har någon sorts sminkrelaterad OCD.

Kommentarer:

1 emmziee:

sv: den är jätte mysig! :)

2 Hanna:

Man tackar man tackar!. Näee det tycker jag inte, hade bara på mig dem en kort stund medan jag fotade. Däremot så vill de gärna falla av ganska lätt.

3 Josephine:

Så fint och organiserat det är :)

4 Anahita:

sv: Tavk så mycket! Din design är enormt cool! Sjukt mke smink du har oxå :) :D

5 Ninni:

Jösses vad fint du har! Åh...jag önskar så att jag hade plats för ett sminkbord. Jag brukar släpa in min beautybag i sovrummet och sitta vid fönstret och sminka mig de dagar det finns dagsljus. Tidiga mornar när det är mörkt sminkar jag mig i badrummet, med det ljuset så kan det sluta hur som helst tyvärr...

6 Honi:

Josephine: Jag mår fysiskt dåligt om mina grejer är oorganiserade haha, tack och lov är det bara sminkbordet det gäller! :)

Anahita: Det är inte så mycket som det ser ut tror jag! Tack :)

Ninni: Tack! Vi slängde faktiskt en bokhylla för att få plats med mitt sminkbord. Pojkvännen vet hur mycket tid jag spenderar med smink och skönhetsgrejer så vi tog beslutet att bokhyllan fick åka åt helskotta! Jag har provat att sminka mig i badrummet här några gånger, men jag ser så himla dåligt där att jag slutat med det. är ett stort fint fönster alldeles intill mitt bord så det är helt perfekt!

7 Emlanlu:

hehe jasså? :D

Det finns ju inget mysigare än jul ju :)

8 Carrow ♥:

Sv; Tack så mycket! Vad ska du ha på dig till jul? :)



För mig gäller badrumsskåpet, mamma får hem gratis smink från sitt jobb som jag får, vilket är ganska onödigt eftersom jag aldrig använder det xD

9 kerstin:

Vad fint du har det! Den här typen av inlägg är alltid kul att se =)

10 my wesström:

ja vi ahr otroligt mycket snö :o

följer du julkalendern då? :D

11 Anna med A:

Tack! :)



ja hon kan vara lite störd ;)

12 Tilde ♥:

Det ska jag göra men jag hade tur !

13 SingelTjejen:

Sv. Hehe okej

14 Eleonore:

Svar: Jag tycker absolut man kan unna sig, det ska man! Men hur jag tänkte/tänker är att äta mer protein som finns i kött än tomma kalorier och kolhydrater, lagom är bäst!

15 Ebba:

Sv: Haha okeejj, har du några tips så jag kanske sitter lite längre än fem minuter?;)

Jättefin blogg!:)

16 sofia:

precis, och sa var inte jag haha så hoppas jag inte får något sånt men nu är jag 14 och när ja dricker så dricker jag bara öl.cider så ag känner själv hur påverkad jag blir liksom, tack för att du koln min blogg :

17 Sara:

Kul o se! :) Så mycket du har! :)

18 Eleonore:

Svar: Ja absolut, håller med! Men många överäter ju tyvärr och det är inte så bra för kroppen ju. Men jag håller med dig, lagom är bäst!

19 Ida:

Åh, vad mycket kul!

SV: Åh ja, helt klart :). Puss!

20 Filippa:

Jättefin blogg<3



Var med i min tävling och vinn en länk i en halv månad och 2 bildlänkar i 5 inlägg<33 + att du får ta del av mina 100- tals läsare:D

21 josefine:

sv; jag har inte en aning. det var så himla gott! :D

22 Anna:

Jag trooor att jag har likadant bord faktiskt, fast vitt och utan glas skiva, blir jäääkla skitigt av allt smink!



Tuff blogg :)

23 S o f i e ♥:

Åh tack! :D

Allt bra med dig? :)

24 Allison:

I would love a vanity like this! One day when we finally move to a proper place.

25 alice:

SV haha tack :) fin blogg btw !

26 linda:

men du har ju en sån jävla fin bliogg, så det är inte så konsgtigt att du harmånga läsare;D

27 Iris Lundquist:

sv; nja, så många är det inte, men alltid något liksom :) det är kul!

28 tina:

fin blogg:D

kolla gärna in min med :)

29 S o f i e ♥:

Vet du vilken butik dom finns?? :)

30 Laila:

älskar smink :)

31 staaajny:

Sv; Ja, precis! :D

Vad mycket smink du har! :O



//s

32 Bybelle.se - mode och fotoblogg.:

jag har ett likadant sminkbord! :D

33 Sminkan:

Supersmart palettförvaring! En sån ska jag försöka hitta!

34 veronica:

sv: Jag gillar din förvaring med sminket :) vart har du köpt dom små svarta korgarna där du har ditt smink?

35 Honi:

Veronica: Dom har jag köpt i en lokal stormarknad, jag bor ju som sagt i Danmark så jag vet inte hur mycket nytta namnet på affären skulle göra!

Kommentera här: