Sminkbordet del två

Jag lovade ju att visa bilder på mitt sminkbord och hur jag förvarar mina grejer nu när vi har flyttat så jag tänkte att det var dags! Bordet heter MALM och kommer från Ikea, spegeln är köpt på secondhand och ska bytas ut så fort jag hittar en som passar bordets längd lika bra. Är det något annat ni undrar över får ni gärna fråga! Kom ihåg att mitt stora intresse är skönhet och allt som hör till, ungefär som dom som älskar skor eller kläder har mer skor eller kläder än dom har annat.

Ja såhär ser det ut då, bordet har en glasskiva ovanpå så det är riktigt enkelt att rengöra om man skulle råka kladda med något. I bordet finns det en stor låda som jag visar nedan. Undrar ni vad sjutton det gröna i bakgrunden är för något så är det sängen.

Såhär ser lådan ut snett ovanifrån när man drar ut den. För att underlätta förvaringen har jag köpt små svarta plastlådor som förvarar dom flesta sminkgrejer perfekt. Och här kommer en liten närbild på dom små svarta lådorna och hur jag förvarar lack.

Ovanpå bordet har jag mina paletter i ett brev-ställ (Visar hur det ser ut längre ner). Mina borstar har inte fått ett riktigt hem än utan dom står i ett gammalt glas med en ko på. Dom två rosa lådorna till vänster i bilden innehåller lite smått och gott, den undre innehåller backups på tops, makeupremover, nagellacksremover, deo, tandkräm osv. Den övre lådan innehåller prover på krämer, nagellack jag inte skrivit om än, parfymtesters och lite sånt! I den vita plastlådan står sånt som jag just nu testar till bloggen som är för stort för att passa i den övre rosa lådan.

Och som en avslutande bild så kommer förvaringen till mina paletter. Har ingen aning om vart den kommer ifrån, jag fick den nämligen av min pappa.

Till ni som gillar smink och skönhet, hur förvarar ni era grejer? Är det badrumsskåpet som gäller eller har ni något mer avancerat? Har ni bilder så skicka gärna länken!

Och för er som undrar så har jag inte städat bara för att jag skulle ta bilder, det ser alltid likadant ut. Antar att jag har någon sorts sminkrelaterad OCD.

Kommentera här: