Depend - Dip In Remover

Jag köpte med mig en burk med Depends Dip-in nagellacks borttagning när jag var hemma i Sverige för några månader sedan och har nu hårdtestat den sedan dess. Detta är då inte en traditionell remover som man måste använda med bomullspads utan man sticker helt sonika ner fingret i burken och snurrar runt ett varv eller två. Lacket försvinner superfort, jag trodde verkligen jag skulle få arbeta mer för att få bort det men inte det inte.

Inne i burken sitter det en skumdel med ett hål i som är dränkt i borttagning. Jag var faktiskt lite skeptisk till konceptet till att börja med men jag var ändå väldigt nyfiken, jag gillar ju att prova nya saker så nya koncept står oftast högst på listan.

Removern finns i två versioner vad jag har sett, en grön miljövänlig och en blå burk (Som jag har provat) med Supersnabb remover. Båda är fria från aceton, så någon uttorkning av naglarna har jag inte märkt av, och doften är inte så stark som andra removers kan vara.

Måste erkänna att jag är jätteimponerad, det är både smidigt, går fort och är skonsamt för naglarna. Jag köper definitivt en till när jag känner att denna burk inte är fräsch längre!


Finns hos:
Åhlens, Parelle, Kicks osv.
Pris: Ca pris 60 kr.
Hållbarhet: Efter att ha använt den över en månad har jag inte märkt någon skillnad på effektiviteten.
Mitt betyg: 5/5.

Kommentera här: