Isadora - The Perfect Base (2018)

Isadora har för nyligen släppt en ny kollektion med produkter till den "perfekta basen", bl.a. en concealerpalett och cushion concealers. Man har även släppt en face buffer brush (129 kr), en slags ansiktsborste i ministorlek till applikation av t.ex. concealer eller contouring där man behöver ha ett mindre verktyg än en vanlig ansiktsborste. Sjukt mjuk borste som har blivit välanvänd här hemma!
 
Color Correcting concealer wheel(159 kr): 
Concealer Wheel är en concealerpalett med fem nyanser varav två är color correctors. Just denna slags paletter är inget jag någonsin får använt på mig själv, jag föredrar en concealer med applikator i tub eller en concealer med pump. När jag gjorde mycket sminkningar på andra använde jag en hel del av denna slags paletter för att ha mer färgvariation, men till mig själv blir det för omständigt (Speciellt när ingen av nyanserna passar mig). Highlighternyansen testade jag på näsan och på amorbågen och resultatet blev superfint!
 
Long-Wear Cushion concealer (149 kr):
Denna concealer kommer med en fluffig svamp-aktig applikator på toppen som man använder för att applicera sin concealer (Jag använder dock face buffer brush för att blenda ut den). Den har en medium till hög täckning och jag tycker att hållbarheten är på topp. Mitt problem är att nyansutbudet är så snävt att det inte finns varken riktigt ljusa eller riktigt mörka nyanser. Det finns ingen nyans som passar mig, den ljusaste nyansen blir väldigt mörkgul på mig vilket är trist då jag verkligen tyckte om denna.
 
Det är möjligt att jag kan bära den senare i sommar efter att min hud har fått lite sol men då den verkar vara nästan tre nyanser mörkare än mig och väldigt gul så tvivlar jag! Kom igen Isadora, det måste gå att släppa fler än fyra nyanser när man skapar basprodukter? Om man passar in på en av dessa fyra nyanser tycker jag dock helt klart att den kan vara värd att testa!
Applikatorn på cushion concealer i nyansen 50 fair blonde
Cushion concealer i: 62 Peach Dark Circles, 60 Green Anti Redness samt 50 Fair Blonde.
Color Correcting Concealer Wheel
Color Correcting Concealer Wheel

Kommentarer:

1 Wysteriia:

Jag gillar Long-Wear Cushion concealer så det var synd nyanserna inte passade dig :( Håller tummarna för att du kan prova dom senare i sommar :)

Kommentera här: