Kiko: Water eyeshadow, Glamorous Eye Pencil&Smart Lip Pencil

I Palma sprang jag och ett par av dom andra tjejerna in i det italienska sminkmärket Kiko's butik och shoppade loss. Jag har sedan tidigare visat er nagellacket som jag köpte men jag shoppade även lite eyeliners, en lipliner och en ögonskugga som jag tänkte visa och swatcha idag.Det diskuterades vilt om att skuggan såg ut som ett fingeravtryck, ett kvinnligt könsorgan och andra roliga förslag så jag fnissar varje gång jag öppnar skuggan för att använda den.

Jag hade hört mycket gott om Kiko's eyeliners så jag hittade en snygg mörk turkos och en brunröd nyans som jag gillade, bägge med skimmer. Jag är väldigt imponerad över hur krämiga dom är och tycker att hållbarheten är fenomnenal. Smart Lip pencil är om möjligt ännu bättre, sitter hur bra som helst under dagen och kostade inte mer än 2 euro. Ögonskuggan är brunröd och helt sjukt jävla snygg både med och utan fuktad pensel. Med fuktad pensel blir finishen nästan metallisk. I överlag tycker jag att kvaliteten på dom produkter som jag köpte är väldigt bra och jag kommer definitivt kika in hos Kiko igen. Jag har hört att det finns en Kiko-butik i London också, och där är jag absolut mer ofta än i Italien och Spanien så det är väl värt att nämna.

Linda köpte ett läppstift i nyansen Taupe som jag haft lite ångest över att jag inte köpte, men jag kan såklart inte hitta det någonstans! Jag får hålla mig tills jag står i en Kiko-butik igen alltså.

Har ni testat något från Kiko och vad är isf era favoriter?

kiko eyeliner swatches glamorous lip liner.pngGlamorous Eye Pencil 409 (Turkos) och 404 (Brunröd). Smart Lip Pencil 710 (Murrigt bärig)

kiko eyeliner swatches glamorous lip liner swatches.pngGlamorous Eye Pencil 409 (Turkos) och 404 (Brunröd). Smart Lip Pencil 710 (Murrigt bärig)

kiko water eyeshadow 204.pngWater eye shadow 204

kiko water eyeshadow 204 swatchesWater eye shadow 204. Applicerad med fuktad pensel överst och torr under.