L’Oreal Merry Metals (Limited Edition Holiday 2017)

Årets jul/nyårskollektion från L’Oreal heter Merry Metals och innehåller massor av härliga glitziga produkter som jag tycker är väldigt passande till nyår! I kollektionen finner vi tre metalliska flytande läppstift (Dom är helt okej), två flytande eyeliners, tre “eye paints” (Tänk mousseaktig metallisk ögonskugga) och en flytande highlighter (Glam Drops.. 159 kr) som har flyttat ner i min sminkväska p.g.a. sjukt snygg. Kolla närmare på den om ni kilar förbi en display med dessa, den är riktigt läcker!

Jag är i överlag anlagd lite som en skata och älskar allt som glittrar, så vibbarna runt denna kollektion gjorde mig intresserad. I kollektionen finner vi två flytande eyeliners (129 kr) i roséguld och antikguld, de är bägge två väldigt tjusiga men kräver att man bygger upp dom för att få till bra täckning. Ungefär två lager krävs det för att få till en opak linje och när de har torkat så sitter dom som berget.

Lip Paint metallic (129 kr) kommer i tre nyanser (Roséguld, koppar och rött) och har alla en skimrande finish. Den röda är väldigt skir och kräver också ett par lager för att den ska se snygg ut, den rosiga och koppriga nyansen är mer täckande dock. Den röda är svår att använda ensam då många lager flytande läppstift har en tendens att krackelera och kännas torrt och trist på läpparna, men på en röd lipliner är den yum. Inte mina favoriter när det kommer till metalliska flytande läppstift men helt klart bra till priset!

Utöver glam drops så tycker jag att Eye Paints (99 kr) är stjärnan i denna kollektion, det är små mousse-skuggor i en liten tub med applikator. Dom är SÅ PIGMENTERADE och kan användas till så många olika användningsområden. Man kan ta lite på en liten fluffig borste och applicera ett diffust men precist lager vid tårkanalen som highlighter, man kan klappa på den med ett finger för att få en intens metallisk effekt eller klappa på lite på läpparna med ett finger för en diskret highlight (Eller som eyeliner för den delen!) Håller bra, är enkla att applicera och tona ut (Men man får jobba liiite snabbt).

Finns ute i butik nu!

Lip Paint Metallic (129 kr): Pixie, Lolita & Cute But Psycho
Eye Paint (99 kr): Man down, Rude Boy & Diamonds. Superliner (129 kr): Gold & Rose Gold
Lip Paint Metallic (129 kr): Pixie, Cute But Psycho & Lolita. Superliner (129 kr): Rose Gold & Gold. Eye Paint (99 kr): Man Down, Rude Boy & Diamonds