Video: Sminksamling & Förvaring (September 2012)

 
Idag fyller jag hela 25 år, en big deal här i Danmark där man får kanel slängt över sig hela dagen om man är ogift, suck!. Jag föredrar kanelbullar... Vi firar genom att åka ner till södra delarna av Danmark för att hälsa på svärföräldrarna och min svägerska som också fyller år idag!
 
Såhär lagom till min födelsedag tänkte jag att jag skulle fira lite extra genom att lägga upp den video som jag nog fått allra allra mest förfrågningar om, en video på min sminksamling och förvaring. Den blev på engelska denna gång, så att alla som har lust kan se den och förstå vad jag säger även om dom inte är från Sverige. Många produkter är varuprover från jobb och från presskontakter, och ungefär lika mycket är sånt jag har köpt för mina egna pengar. För mig är en produkt en produkt, och det spelar ingen roll vart den kommer ifrån! 
 
Mitt sminkbord och min byrå kommer från Ikea's Malm-serie, och plastgrejerna i bordet heter Antonius och kommer från Ikea. Ljudet blev otroligt lågt när jag importerade filmen till Youtube, tror det är någon slags inställning som gått åt fanders. Har ni frågor så fråga på, jag svarar gärna!