Recension: The Body Shop All-in-one Instablur

1.png 2.png Tidigare i år släppte The Body Shop produkten Instablur, en primer till ansiktet som sägs ska verka nedmattande och jämna ut huden så att foundation ser snyggare ut och sitter bättre. The Body Shop själva skriver såhär:
Verkar nedmattande upp till 12 timmar, minskar synligheten av porer, döljer kvisslor, jämnar ut huden samt förbättrar resultatet av din bas
Normalt brukar produkter ligga i en låda här hemma hos mig så att jag vet vad jag har testat och inte testat men denna har mystiskt fått ben och gått direkt upp i mitt sminkbord. Produkten i sig är inte helt genomskinlig men har ett lite "frostat" utseende, väl på huden är den dock helt genomskinlig så den passar alla hudfärger. På huden känns den lite silikonig, huden blir väldigt len och mjuk och jag upplever att huden blir nedmattad en aning. Nu har ju jag torr hud så för mig är mitt krav för att gilla en primer att den gömmer mina torra områden och gömmer mina porer runt näsan. Det tycker jag definitivt att denna gör! Jag har testat med både flytande, mineral och puderfoundation och upplever varje gång att min foundation ser snyggare ut och håller längre än utan. Tummen upp från mig! Det enda jag tycker är negativt med denna produkt är priset, 225 kronor för 25 ml känns lite mycket men jag gillar resultatet.
  • Finns hos: The Body Shop
  • Pris: 225 kr
  • Mängd: 25 ml
  • Mitt betyg: 4/5