Hårvård från Exit Haircare

De senaste veckorna har jag testat mig igenom ett gäng produkter som jag fick i ett pressutskick från märket Exit, ett märke som jag har hört lite om men som jag aldrig har testat något från tidigare. De tre produkter jag har använt är ProSchampo Arganoil, ProConditioner Arganoil samt oljan HeatDeluxe. För någon månad sedan kapade jag av mig håret ungefär 20 cm, jag upplevde att det kändes lite livlöst och platt och ville ha till lite mer volym samtidigt som det behövde fukt, fukt och åter fukt. 
 
Något min frisör sa till mig var att jag skulle vara duktigare på att använda värmeskydd när jag plattar eller fönar håret, så jag har febrilt letat efter något som både vårdar och skyddar samtidigt. 
 
ProSchampo & ProConditioner (195 kr/stk):
Det viktigaste för mig när jag väljer schampo och balsam är att det tvättar rent och att det tillför rikligt med fukt. Jag tvättar bara håret två gånger i veckan så när jag väl tvättar det vill jag gärna se till så att mitt hår ser fräscht och friskt ut till nästa hårtvätt. Exit skriver att dessa två passar bra till hår som är färgbehandlat eller lite skadat från t.ex. kemiska behandlingar eller värmestyling och att produkterna inte tynger ner. 
 
Doften upplevs som en lite lyxig nötig doft ihop med något lite dovt blommigt, jag kan bäst kalla det för en klassisk frisörschampodoft (Ni vet när man kommer från frisören och håret bara doftar härligt rent och fräscht). Schampot tynger inte ner mitt hår, tvättar riktigt rent och fint och skummar lite så att jag kan känna efter vart jag har tvättat och därmed säkerställa att jag får tvättat igenom hela håret (Jag kan ha lite problem med schampon som inte skummar då jag då mest bara tvättar på måfå). Balsamet har blivit en favorit då det känns som att det verkligen går in och ger massor med fukt. I like! Jag tycker att priset är lite i saftigaste laget just för en sådan förbruksvara som schampo och balsam, men jag kan då och då investera i lite bättre produkter så jag skulle definitivt kunna tänka mig att fylla på med speciellt balsamet i framtiden. 
 
HeatDeluxe (299 kr):
Denna har snabbt tagit sin plats i favoritskåpet hemma hos mig, vilket kan vara i svåraste laget med tanke på den kopiösa mängden produkter jag testar mig igenom. Nåväl! HeatDeluxe är en hybrid av en hårolja och ett värmeskydd(Upp till 200 grader), precis det jag har gått och letat efter i flera år. Jag gillar att ha en allt-i-ett produkt då jag ofta upplever att mitt hår tyngs ner om jag använder många olika produkter men ofta är allt-i-allo produkter egentligen bara bra på en sak (T.ex. fukt ELLER värmeskydd) och de resterande egenskaperna känns bara som en eftertanke. 
 
Denna doftar gudomligt gott, känns inte flottig i håret och efter att jag har fönat eller plattat känns mitt hår lika fint och fräscht som om det hade lufttorkat. Storfavorit! Jag är för övrigt livrädd för att tappa den tjusiga glasflaskan i stengolvet, men den dagen den sorgen!
 
 

Kommentera här: