10(Okej då.. 9) tomma - Maj 2018

Vårstädningen är fulländad och Empties-korgen är proppfull av allt det jag har använt upp, låt oss kika!
 
1. The Body Shop Vitamin E Gentle cleansing facial wipes var något av det värsta jag har använt i wipe-väg. Att de ska vara "Gentle" ser jag som världens skämt då mitt ansikte blossade upp och sved varje gång jag använde dessa. Det är nog hälften kvar i förpackningen och jag vägrar verkligen att utsätta min hud för dessa igen. Jag älskar Vitamin-E serien och använder ofta både krämen och stiftet till ögonen, så detta var verkligen en miss.
2. Clarins Gentle Foaming Cleanser var motsatt från tidigare produkt väldigt "Gentle" och härlig att använda. Detta är en krämig cleanser som blir lite skummig när man använder den. Doften är väldigt mjuk och lugnande och min hud trivdes verkligen med denna rengöring. Skulle definitivt köpa denna i full-size!
3. The Body Shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter är som många av er vet en av mina favoriter när det gäller så kallad "Double cleansing". Denna använder jag till att ta bort smink med då den bara smälter bort även vattenfast mascara och långtidshållbart flytande läppstift. Redan köpt ny!
4. Mac Pro Eye Makeup Remover testade jag en dag då min närmaste butik inte hade min favorit från L'Oreal (Eye & Lip) på lager. Det är en riktigt bra remover men inte lika bra (Och absolut inte lika billig) som den från L'Oreal. 
5. Lush Yummy Mummy Shower Cream har jag och min kille diskuterat hejvilt, då doften är väldigt speciell. Ingen av oss gillar den, men det är inte så att vi hatar den heller. Det är en slags syrlig vanilj-aktig doft som vi bägge har beskrivit som en "Mormor-doft", en "Sån där doft som gamla människor sprayar i sina gästbadrum" eller en "Söt käftsmäll". Lush skriver "Cocoa butter" och "Sweet Tonka" men jag beskriver den nog hellre som om vanilj, en apelsin och en bukett blomster hade fått ett barn. Själva produkten var dock bra!
 
6. The Body Shop Banana Conditioner var rätt bra, jag är sedan tidigare förtjust i doften och produkten fungerar också bra. Produkten ger bra med fukt, men ibland känns det inte som att den ger nog.. men då har jag istället använt...
7. The Body Shop Banana Hair Mask som har blivit en av mina favoritmasker. Den ger massor av fukt utan att tynga ner mitt hår och ger håret en fantastisk doft av mjuk banan utan att bli för sött och äckligt. Dennar har jag köpt igen!
8. L'Oreal Skin perfection Dagcreme hittade jag i en låda och då det var typ en användning kvar och jag är lite osäker på precis hur gammal denna är så ryker den i soporna nu! Om jag kommer ihåg rätt så är detta en relativt standard dagcreme som fungerar bra för mig på sommaren och under tidig höst, men den ger inte nog fukt annars under övriga säsonger när jag är torrare. 
9. Soap & Glory Flake Away är en minivariant som jag köpte i London för ett tag sedan. Den skrubbar huden på ett skonsamt sätt och doftar av Miss Dior (Mums).. Nästa gång jag är i London fyller jag väskan med S&G produkter och köper med mig denna i fullsize!

Kommentera här: