Min favoritplats i huset

När jag och Björn flyttade in i vårat hus för många år sedan (Vad är det nu, fem år sedan?) så hade vi ett rum som stod tomt. Jag adopterade detta rum till mitt "sminkrum" och fotorum, där jag kunde ha smink och fotolampor överallt utan att det stod i vägen när det kom gäster och utan att gästrummet var helt överfullt med läppstift så att gästerna inte fick plats. Detta rum är helt klart mitt favoritrum i huset, trots att det inte har blivit renoverat sen 70talet och att jag hatar heltäckningsmatta (Men gillar heltäckningsmatta varje gång jag tappar en foundation i golvet..). 
 
Mitt sminkbord och byrå är från Ikea och heter Malm. Min lilla bänk kommer från en butikskedja här i Danmark som heter Søstrene Grene och lampor samt spegel kommer också från Ikea och heter Kolja (Spegel) och Musik (Lampor). Akrylförvaringen kommer från Nomess Copenhagen, Jysk, Ebay och Amazon. Mitt nästa mål är att tömma hela köret och göra mig av med allt det som jag har för mycket av, trots att allt det jag har sparat i lådorna är sådant som jag verkligen tycker om så finns det en övre gräns på hur många rosiga nude-läppstift eller neutrala paletter man faktiskt behöver.
 
I ett av de andra hörnen har jag min nagellacksförvaring, i ett annat hörn står mina fotolampor och ett bord med en setup til fotografering av produkter. Är ni intresserade av att se mer om detta?
 
Hur förvarar ni ert smink?
 
 

Kommentarer:

1 Nathalie:

Skulle verkligen vilja ha ett sånt där rum med! Mitt smink och andra produkter får inte plats i mitt badrum. Det är saker precis överallt och det går inte att hitta något 😂

Svar: Vi bodde i en liten studentlägenhet och jag hade också verkligen saker precis överallt. Älskar att kunna gå in i detta rummet och bara sitta och pyssla om mig själv, och allt har sin plats. :)
Anna

2 Angelica Wåhlin:

Så fint och välorganiserat du har det! Har faktiskt också fått ett eget rum till skönhet och kläder, men vi håller fortfarande på att försöka få iordning på det :) Det är så värdefullt ändå!

3 Lotta:

Tycker det är kul med sådana här inlägg!
Mitt smink förvarar jag i badrummet, förutom nagellacken som jag har i sovrummet i två skokartonger. I badrummet har jag en byrålåda (rätt stor och djup) som jag delat upp i typ puder-rouge o sådär. Ovanpå finns borstar och alla ögonpennor uppdelade i färg. På golvet under klädställ ingen (hänger tvätt där) har jag ”lite diskret) placerat tre skokartonger med läppstift i den ena, och ögonskuggor i dom andra två. Jag vet, skokartonger...allt annat än fin förvaring. Måste hitta på nåt annat, men vi ska ändra om i badrummet och har inte riktigt bestämt än hur det ska bli och vilken inredning då. Ursäkta lång tråkig kommentar.

Kommentera här: