Nabla Cosmetics Denude (Läppar)

För ett tag sedan släppte Nabla Cosmetics sin senaste kollektion De Nude som jag har testat mig igenom här under sommaren. Jag har lagt upp lite bilder och snapshots på Instagram (@makeupbyhoni) men tänkte att det var tid till en lite mer ingående recension på produkterna. Vi startar med läppstiften och läpppennorna! 
 
Cult Classic Lipstick (13,90€):
De beiga och guldiga förpackningarna känns jättelyxiga och välkonstruerade, det är #oddlysatisfying när locket klickar på plats (Jag satt och klickade läppstift på Instastories en dag och ni var tydligen också mycket förtjusta). I kollektionen finner vi fem nyanser i mer neutrala och röda nyanser, Nabla pratar mycket om kultklassiker och ikoniska nyanser så dessa färger är visst utvalda för att vara just det. Samtliga fem nyanser är väldigt fina och kan användas till såväl vardag som fest!
 
Formulan skulle jag beskriva som en slags matt med en väldigt diskret satin-finish så att ytan inte blir lika platt som med ett helmatt läppstift. Tycker att dessa sitter riktigt bra på läpparna, ännu bättre om man använder en av de matchande pennorna under! Min favorit är Jolie som jag har fått väldigt mycket användning av på sista tiden!
 
Velvetline Lip Pencil (8,50€):
Jag har pratat om och recenserat dessa pennor förut och min åsikt är fortfarande densamma. Jag älskar dessa pennor och använder antingen dessa, Mac's eller Isadoras pennor om jag använder en lipliner. Hållbarheten är super och formulan är krämig, utan att kännas tung på läpparna. Jag tycker verkligen om att man har valt att matcha dessa med läppstiften så att man kan få till en klockren nyans om man vill måla skarpa kanter eller bara fylla i hela läppen innan man applicerar sitt läppstift! 
 
Här är jag också väldigt förtjust i nyansen Jolie men även i den röda pennan Red Lantern som jag ofta har använt solo för att få till matta klassiska läppar ihop med en svart vinge och lite mascara. 
 
Praktisk information:
Nabla Cosmetics Denude finns på Nablacosmetics.com och är Limited Edition. Produkterna säljs separat men jag kan även se att man kan köpa dessa i kits med matchande produkter!
 
Touch Me, Jolie, Rosy Magnolia, Body Language & Red Lantern
Touch Me, Jolie, Magnolia, Body Language & Red Lantern
Lipstick: Touch Me, Jolie, Magnolia, Body Language & Red Lantern. LiplinerTouch Me, Jolie, Rosy Magnolia, Body Language & Red Lantern
Jolie lip pencil + Cult classic lipstick
 

Kommentera här: