Mac Mineralize Rich Lipstick"Lush life"

mac mineralize rich lipstick lush life2 Jag älskar maffigt vinröda läppar under hösten matchat med stickade tröjor och ett par koppar te. Jag är väldigt förtjust i matta läppar men när läpparna känns torra så brukar läppstift med lite glans vara lite mer förlåtande när det kommer till torrflagor. Jag har många bra upplevelser med Mineralize Rich läppstiften, häromsistens testade jag t.ex. det mer neutrala "Rare Breed" från årets höstkollektion Haute Dogs.

Lush Life:

Läppstiftet Lush Life kommer från Mac's permanenta "Mineralize Rich Lipstick"-serie som består av ett helt gäng läppstift som känns trevligt återfuktande på läpparna och som har en mjuk glossighet. Lush Life beskrivs som "Deep Cool Plum", alltså en plommon-nyans som drar lite mer mot det kalla. Jag har matchat det med lite varmare orangea skuggor på bilden nedan men jag tror att det skulle passa till det mesta. Jag älskar denna slags plommon-nyanser till matta skuggor och en maffig vingad eyeliner runt hösten, det känns sofistikerat och mysigt. Jag tror att orsaken till att jag gillar Lush life så mycket är för att det är en slags läppbalsam meets läppstift hybrid-dupe på Mac's läppstift Rebel som jag är väldigt förtjust i (Det blir välanvänt under höst och vinter). Rebel är lite mer färgintensivt lila och har mindre glossighet, men är i övrigt väldigt likt i nyansen. På mig håller Lush life i ungefär 5 timmar, ibland kör jag en lipliner under för att få en hållbarhet på 7-8 timmar. Urskönt på läpparna! Mineralize Rich Lipsticks kostar 255 kr och innehåller 3,6 gram produkt. fotd mac lush life golden eyes2.png fotd mac lush life golden eyes4.png [caption id="attachment_2137313724" align="aligncenter" width="750"]mac mineralize rich lipstick lush life rebel Mac Rebel vs. Mac Lush Life[/caption] mac mineralize rich lipstick lush life rebel2

Kommentarer:

1 Anna:

Åh, come to mama! Ser helt perfekt ut ju!

Svar: Det är så sjukt snyggt!
Honi

2 Roffe:

Två enormt vackra färger....Mac Lush Life är det snyggaste jag sett! Passar dina övriga färger också bra....ditt hår matchar ögonskuggan perfekt! Vackra ögonfransar med mjuka linjer.... Jag tycker om vinrött och använder gärna färgen på skjorta eller tillbehör!

Svar: Jag tycker vinrött är väldigt tjusigt, bär ofta vinröda tröjor under vintern. Det känns liksom som en "Mysig" nyans.
Honi

3 Shortylegsbeauty:

ÅÅH båda två är ju bara såå snygga och du passar så otroligt bra i denna färg :)
Jag älskar vampiga mörka läppar.. vet inte om jag passar men oh well.. jag kan int sluta tycka om dem så det får se ut som det gör ;)
Verkligen otroligt läckra :)
xx

Svar: Tusen tack! Vampiga läppar är så himla tjusigt men det kräver ju såklart lite mer när det kommer till underhåll, tror du skulle gilla Lush Life, den är lite mjukare än Rebel men ändå väldigt effektfull!
Honi

Kommentera här: