Recension: Bon Moisturising Cleanser

bon moisturising cleanser nourishing face washDet är inte ofta jag skriver om produkter som jag inte har något ANING om var dom kan köpas men jag tycker att vi kan göra ett undantag för denna ansiktsrengöring. Jag fick med mig en "Moisturising Cleanser" från märket Bon Natural oils från DB-Expo och eftersom jag är torr under vintern och många andra rengöringar bara torkar ut min hud ännu mer så tänkte jag testa denna när den nu pockade på att den skulle vara återfuktande. Själva rengöringen har en lätt fräsch doft som känns uppfriskande och lagom, doften försvinner dock från huden så snart man har tvättat bort rengöringen. Själva produkten är krämig och fluffig och rengör mitt ansikte på ett bra sätt utan att uttorka. Jag blir len och mjuk samtidigt som smuts och orenheter försvinner lätt som en plätt. Jag har använt denna rengöring som morgonrengöring då jag gillar att använda oljor eller balms till att ta bort smink på kvällen och det tycker jag att den är fenomenal till. Den känns skonsam och återfuktande samtidigt som den faktiskt fungerar. Den här gillar jag! Jag har inte använt denna till att ta bort smink (Som sagt, jag gillar mina oljor) så just det kan jag inte kommentera på. Om jag har slarvat någon enstaka gång och haft mascararester under ögonen på morgonen så har denna iallafall tvättat bort det! Vad jag vet så säljs Bon inte (ännu) i Sverige men jag har sett att produkterna finns tillgängliga på Amazon om någon är sugen, där kostar den 7 pund.
  • Pris: Svenska kronor ??, 7 pund på Amazon.
  • Finns hos: Amazon.
  • Mängd: 175 ml.
  • Mitt betyg: 5/5
bon moisturising cleanser nourishing face wash1

Kommentarer:

1 Ulrika:

Jag fick en provtub i månadens Glossybox och den rengjorde verkligen helt fantastiskt, t.om mascaran försvann. Tyvärr tyckte jag den sved i ögonen, vilket drar ner betyget rätt mycket.

Svar: Jag upplevde inte något svid så det kan säkert vara väldigt individuellt, ska testa att ta bort smink med denna och återkommer! :-)
Honi

2 Jennifer Ruuska - Makeup & Beauty:

Spännande! Jag har också den här men det är så sällan jag testat produkter med märken jag inte känner igen. Men då ska jag helt klart testa denna :)

3 Katarina:

Hej och tack för den fina recensionen som jag upptäckte först nu! Alla produkterna finns idag att köpa på www.lyko.se
Underbart att du testade alla produkterna!
Kram, Katarina
distr. B.O.N. Sverige

Kommentera här: