Mac Retro Matte Oktober 2013

 
Under höstmånaderna dras jag till matta läppprodukter som en magnet så jag blev mycket intresserad när jag fick en pressrelease med info om Mac's nya kollektion "Retro Matte" som endast består av matta läppstift och läpppennor. Kollektionen som består av åtta läppstift och åtta läppennor släpps den åttonde (8e) Oktober på alla ställen där Mac säljs. I kollektionen finner vi bland annat klassikern Ruby Woo (Som är snygg på ungefär alla) och nykomlingen Fixed On Drama som är ett mörkt vampigt läppstift.
 
Jag har fått ett prov på Pro Longwear Lip Pencil i nyansen Dynamo som jag tänkte visa er lite senare, men jösses vilken hållbarhet! Jag blev genast sugen på några av nyanserna som drar lite mer mot lila som t.ex. Fashion Boost. Jag undrar, är det bara jag som gillar matta läppstift till vinter och höstmånaderna eller är ni likadana? 
 
Pro Longwear Lip Pencil: Anticipation, Staunchly Stylish, Shock Value, Dynamo, High Energy, Trust in red, More to love och Fashion Boost (200 kr).
 
 
Läppstift: Steady Going, Runway Hit, Dangerous, Relentlessly Red, All Fired Up, Flat Out Fabulous, Ruby Woo  och Fixed on Drama (195 kr)
 

Kommentarer:

1 Bella /Beauty by Bella:

Åh, vad jag längtar till denna kollektion -älskar Ruby Woo och matta läppstift överlag. Passar perfekt på höst/vinter.

Svar: Ja matta läppstift känns så klassiskt!
Anna

Kommentera här: