Daisy Beauty bloggevent på Sturebadet Marina Tower

 
Jag tänkte att det kanske vore kul att se en liten kort video istället för bilder på eventet som Daisy Beauty höll i samarbete med Fenjal och Lypsyl på Sturebadet Marina Tower i Lördags. Det presenterades nya produkter från bägge märken och vi käkade snittar och drack drinkar! Jag hade så HIMLA roligt!
 
Vi fick uppleva en Hamam-ritual som jag tyckte var väldigt spännande, det involverade ångbastu, ett evigt tvagande med tvål och skrubbhandske och sedan fick man lägga sig på en stor varm sten och så spred Spa'ets representant ut ett tjockt lager med skum ovanpå en. En riktigt cool och udda känsla, som en blandning av tusen myror och det fluffigaste täcket i världen. Efter det så bubblade vi lite i poolen och sen var vi ett gäng som körde ansiktsmask och hårinpackning i bastun.
 
Tusen tack till Daisy Beauty och Lypsyl/Fenjal för en riktigt trevlig kväll! Jag har fått en generös goodiebag som jag precis som med Mac-goodiebagen visar i ett eget inlägg.
 
Vill ni kika in några av dom andra deltagarna så har jag lånat Kicki's lista med länkar!
Susanne Winsa
Zaida Olofsson
Beleza
Wysteriia
Fröken Rosa
Skönhetsredaktörerna
Aida 
Frida Skoglund

Brownsugar
Liselott 
Jennifer Ruuska
Lipgloss Bitch
Adaras
Beauty by Linda
Make It Fab
Karin Lind
Honi
Awesome Chemistry
Purity-Sanna

Kommentarer:

1 Tina (Beleza):

Vad fin!! Och jag var med på slutet *tihi*
Blir sugen att filma i fortsättningen när jag är på event.

Och såå jäkla kul att äntligen få ses. Hoppas det inte dröjer lika länge till nästa event. :)

Svar: Ja du såg mycket skeptisk ut! ;) Det lägger ju lite mer press på en om man ska filma, men jag tänker att det kanske är roligt för dom som läser att se rörliga bilder istället och kunna vara med mer :-)
Anna

2 FruVesa:

Jag följde er via Instagram och det såg himlans roligt ut! =)

Svar: Jag var ju i total radiosilence utan internet på telefonen, buhuuu! :p Det var himla kul! Verkligen ett mysigt spa!
Anna

Kommentera här: