Önskelista - Januari 2013

Jag suktar som vanligt efter mångt och mycket, men under Januari har jag suktat lite extra mycket efter dessa produkter. Illamasqua har släppt en ny kollektion vid namn I'mperfection och i kollektionen finner vi ett gäng läckra lack, jag vill ha lila Speckle!
 
Chanel's vårkollektion innehåller en urläcker highlighter som jag skulle kunna tänka mig att köpa, problemet är bara att mönstret är så himla fint att det nästan är synd att sätta penslarna i den.
 
Maybelline har släppt en ny mascara som heter Rocket Volume, och jag är som alltid nyfiken i en strut.
 
För 870 kr kan man få en ny urfin palett från Dior vid namn Chérie Bow Rose (Finns i två utföranden). Försöker låta bli att dreggla så mycket, men det går inte så himla bra.
 
Min hud är torr, och min Matas MUA rekommenderade Sensai by Kanebo's Fluid Finish Foundation som tydligen ska tillföra mer fukt än en vanlig foundation. Låter mycket spännande!
 
I övrigt har jag tänkt investera i en vågtång då det känns så mycket mer smidigt än en locktång till vardags. Jag har spanat in en från OBHNordica som ser bra ut. 
 
Vad suktar ni efter?

Kommentarer:

1 Johanna:

Haha åh, känner igen mig i det där att sukta efter mångt och mycket, speciellt i januari..
Aaaah, har en sån vågtång och jäklar vad den är bra, fast har inte använt den så mycket så jag försöker mest få den såld, haha. Lite synd att köpa något och att sedan inte använda den.

Svar: Jag tycker det är så smidigt att ha något sånt om morgonen när man vill göra något som inte innebär lockar eller platttång. Lite lyft till håret i form av vågor går alltid hem!
Anna

2 Linnea - Makeup for Dummies:

Jag använde en foundation från Sensai by Kanebo tidigare och den var GRYM! Jag hörde dock att de testar på djur vilket fick mig att avstå från att köpa en ny flaska, men jag har inte lyckats hitta något definitivt svar på om de djurtestar eller ej. Vet du?

Svar: Hmmm jag vet faktiskt inte. Jag kan tänka mig att eftersom det är ett asiatiskt märke så kan det säkert förekomma. Det var även därför jag inte köpte den foundation som hon föreslog, just för att jag oftast inte köper djurtestade produkter när jag väl köper produkter. När jag får pressutskick har jag ju inte så mycket val utan får det jag får.
Anna

Kommentera här: