H&M Eyebrow Fix

Brynfix är en produkt som fungerar som hårgele för ögonbrynen, helt enkelt för att fixera håren så att dom ligger på plats under dagen. H&M's brynfix kommer i en genomskinlig tub med en vanlig mascaraborste för att göra appliceringen lättare.

I stort sett alla brynfix-produkter fungerar på samma sätt och innehåller det samma, vilket är en av orsakerna till att jag sökt efter den billigaste. För vem vill egentligen spendera massa pengar på något som funkar om man kan få det billigare?

När jag applicerar denna så använder jag såklart applikatorn i tuben och borstar produkten igenom brynen. Sen tar jag en torr mascaraborste och borstar igenom håren för att dom inte ska kännas så stela under dagen, fungerar utmärkt. Har upplevt att om jag skippat torrborstningen så börjar produkten att flaga av i stora sjok för att det bara lägger sig på brynen istället för att forma brynen. Helt klart en bra produkt som jag kommer köpa igen, minus för att den inte känns så lyxig dock.

Pris: Ca 50 kr.
Finns hos: H&M
Mitt betyg: 4/5, Bra, prisvärd och lättanvänd.

Kommentarer:

1 Carina (TotalBeauty):

Har bara hört gott om den från H&M. Kommer nog att köpa den när min tar slut, istället för Shiseidos som jag fick i present förra året.

2 Carina (TotalBeauty):

Har bara hört gott om den från H&M. Kommer nog att köpa den när min tar slut, istället för Shiseidos som jag fick i present förra året.

3 Carina (TotalBeauty):

Oj, förlåt kommentaren gick visst in dubbelt. Konstigt för det blev något fel första gången jag skulle lägga in den. :(

4 Ninni:

Varenda gång jag ska köpa den så är den slut, när jag precis köpt någon annan brynprodukt så finns den igen i butik och jag tänker att jag kan köpa den nästa gång... och sen är den slut igen. Kanske ska haffa en nästa gång jag ser den även om jag har en annan på gång. Fast egentligen vill jag ha lite färg i min bryngelé så jag är rätt så nöjd med Lumenes bruna variant...

5 Honi:

Carina: Ja jag menar, så mycket skillnad är det inte mellan dom dyrare och denna. Det är ju i stort sett samma innehåll så :pNinni: En färgad en låter spännande, det vill jag också prova. Lumene finns ju inte i danmark men jag ska kika på den när jag kommer till sverige igen! :)

6 Des:

Ett måste i min arsenal! Synd bara att den ser lite nasty ut efter ett tag.

7 Honi:

Des: Tur den är så billig :) Så kan man byta ut den när den blir sunkig.

Kommentera här: