Julpyntat borsthållarna!

Bilden ovan visar hur mina borsthållare såg ut tidigare idag, nu har jag nämligen "julpyntat" dom med fake-snö som glittrar otroligt vackert. Inte bara mer skonsamt för borstarna utan även mycket snyggare! "Snön" kommer från tyska Depot och kostade 2 euro för 4 liter snö. Jag använde knappt en tredjedel till mina två hållare, så nu får jag väl hitta på något annat användningsområde för min snö! Hur ser era borstförvaringar ut? Har ni bilder så länka gärna!

Kommentarer:

1 Ninni:

Haha, vad fint! Jag har mina borstar i en necessär och de som inte är nytvättade i tandborstmuggen... väldigt oglamoröst...

2 Pamsan:

Så fint! Nu fick jag förvaringsinspiration. Mina penslar ligger överallt utom där de borde. :)

3 kerstin:

Så fint du har det! Hos mig är det dessvärre riktigt kaotiskt bland borstarna just nu.Jag har hakat på med ett litet inlägg :)

4 FruVesa:

Går det att köpa på nätet eller var finns depot? Vill ha nytt innehåll i mina då stenarna jag har förstör penslarna

5 Honi:

Ninni: Man kan ju inte alltid vara glammig ! Det är jag inte, sanna mina ord.Pamsan: Vad kul att du fick lite inspiration! Själva vaserna är köpta på ikea för en 10a stycket tror jag det var, dom har bra grejer till penslar!Kerstin: Vad kul att se ditt inlägg, alltid spännande att se hur det ser ut hos folk!Fruvesa: Vad jag vet finns depot bara i tyskland, och jag har ingen aning om det finns på nätet faktiskt. Kika in hos några juldekorations-butiker och se om det finns där kanske?

6 rebecca:

hejsan, fin och bra blogg, fina sminkningar och fina naglar ! kika gärna in på bloggen och ställ en fråga innan jag avslutar frågestunden ! hoppas du haft en bra dag, kram!

7 Emma:

Vad fint :)

8 Carina:

Vad fint du förvarar dina penslar :)Får se ifall jag får tid att visa upp min förvaring någon dag :)

9 Annie:

Vad fint det blev!

Först tänkte jag att man kan pynta ett fat med blockljus med "snön" som blev över, men det är kanske lite brandfarligt...

10 Honi:

Rebecca: Tack för dina fina ord!Emma: Tack!Carina: Det skulle vara kul att se hur du förvarar dina borstar iallafall, så jag hoppas du lägger upp en liten bild :) Tack!Annie: Det kan man säkert tror jag.. Elller lägga ner i en vas med några pumlor som dekoration hmmm

11 BrilliantNail:

Eftersom jag äger så få sminkborstar blev det ett litet inlägg om nagelborstar istället :)

12 Tanci:

:) älskar "snön". Vart köpte du den? vill nog också lägga en beställning isf. Hade badsalt en gång förut och visst de såg fint ut men ja märkte efter någon månad att skaften på alla mina borstar var sönderfrätt och slitet. Så det var pg a av saltet. Så den "snön" var suuper idé! Kram

13 Johanna K:

Vilken fin lösning. Jag tänker definitivt ha dig som inspirationskälla nu när jag ska rensa bland mina penslar. Så fint! :)

14 Honi:

Brilliantnail: Du har så himla fin borstförvaring till dina nagelborstar!Tanci: På Depot i tyskland, ingen aning om dom skickar till Sverige! :)Johanna K: Kul att du gillar min version! :) Hojta gärna till om du lägger upp bilder, alltid kul att se.

Kommentera här: