Recension: Make up store Marble Eyeshadow "Giallo Damasco"

 
Med Make up store's "Jelly" kollektion som släpps i Augusti släpps Giallo Damasco, en marmorerad ögonskugga i gröna toner. I burken har skuggan gula, blå, mörkgröna och ljusgröna partier men när man använder den med en borste så blir färgen en trevlig ljusare grön med väldigt trevlig lyster. 
 
På swatchbilderna nedan har jag swatchat gröna Giallo Damasco och den andra Marbled Eyeshadow jag har fått hem som heter Amaryllo (Den släpps dock senare). Formulan känns väldigt silkeslen och smular inte. Jag har testat flera olika sätt att använda denna skugga och tycker att den gör sig riktigt bra antingen över hela locket eller som en färgklick till en i övrigt neutral sminkning under den nedre franslinjen. 
 
I allt är jag riktigt impad över kvaliteten på denna skugga, lystern och den silkeslena formulan som inte smular ger topp-betyg och gör den användarvänlig även för dom som inte har så mycket erfarenhet med mer färgglada nyanser.
 
 
Pris: 140 kr.
Mängd: 3 gram
Finns hos: Make up store
Släppdatum: Augusti 2013
Mitt betyg: 5/5.

Kommentarer:

1 Elin:

Den är ju fin bara att titta på :)

Svar: Ja mycket fin! På den här bilden har jag dessutom varit och snurrat runt med en borste i så den var ÄNNU finare när jag fick den :)
Anna

2 Maria:

Ljuvlig fina att titta på och då jag älskar färg kommer den här säkert att hamna i min sminkvagn.

Svar: Ja åh underbart fina! :-) Har en i en annan nyans också (Den som är swatchad på bilden), den är också riktigt läcker.
Anna

Kommentera här: