Idag släpps The Body Shop Virgin Mojito, och jag är förälskad...

the body shop virgin mojito collection 2015Jag har redan skrivit ett inlägg med lite förhandsinfo gällande den nya serien Virgin Mojito från The Body Shop. Ett pressutskick dök upp under förra veckan så jag har febrilt testat produkterna för att kunna recensera dessa innan idag som är släppdatum för kollektionen. Hela serien luktar gudomligt av citrus med en hint av mynta, dock inte så mycket mynta att man kan placera doften om man inte vet att den är där. Om ni älskar lime och citron precis som jag så ska ni absolut inte missa denna serie, här snackar vi citrusfrosseri på ett bra sätt. Det är inte citron på ett sådant sätt att det blir toarengöring och myntan hjälper med att göra doften mer intressant! En hit för citrusälskare, det är jag säker på! Jag har testat fyra produkter ur serien och saknar endast Shower Gel som jag har tänkt att köpa nu när kollektionen släppts.

Scrub all your sorrows away:

Virgin Mojito Body Scrub (250 ml / 225 kr) har nästan precis samma slags syltiga formula som Green Tea Body Scrub. Det är inte jättemycket skrubbkorn men det är nog för att jag ska känna att jag får en lätt uppfräschning av trist hud och jag har dessutom använt denna en del på händerna när jag har varit igång med nagelvård. Skrubben känns mer som en blandning mellan en duschkräm och en skrubb, en kombination som kanske låter rätt udda men som gör att min hud inte bara känns fräsch och nyskrubbad men också len som om jag hade använt en duscholja. I like!

Butter up!

Virgin Mojito Body Butter (200 ml / 185 kr) är en av dom mer tjocka och smöriga av TBS's Body Butters. Den förra serien Green Tea hade ett body butter med en lätt nästan geleaktig formula och Virgin Mojitos ditto påminner mer om extrasmöriga Shea som är en bra kompis till vintertorra ben. Eftersom Virgin Mojito släpps nu till sommaren så hade jag hoppats att formulan var snäppet lättare (Lite a la Green Tea) men jag får helt enkelt spara denna till vintern. Liiiite besviken är jag får jag väl erkänna, doften funkar bra till sommaren men formulan funkar bäst på vintern... Just nu vill den inte riktigt sjunka in helt. Utav produkterna i serien så tyckte jag att denna doftade allra minst.

Uppfriskande och kylande:

Virgin Mojito Body Sorbet (200 ml / 165 kr) är en av mina favoritprodukter från The Body Shop, just nu håller jag på att knarka sönder Mango Body Sorbet så mycket att min pojkvän klagar över att hela huset luktar mango efter jag har varit igång. Body Sorbet är en slags kylande gele kräm som har en konsistens lite a la After Sun. Känns väldigt kylande och lätt på huden och sjunker in snabbt som attan. Virgin Mojito har precis samma bra formula som tidigare testade Body Sorbets och jag vet redan nu att det kommer bli en storfavorit i sommar. En produkt som jag var lite spänd på att testa är blast from the past produkten Virgin Mojito Body Splash (300 ml / 225 kr). Själva förpackningen är idiotisk, här har vi en doft i en plastförpackning med ett litet hål som man liksom ska hälla på kroppen, en sprayflaska hade klart varit att föredra. För testningens skull så har jag testat att "splasha" (aka hälla) produkten på mig själv och ibland går det bra och ibland häller jag på väggen, på mattan eller varför inte rakt ner i en låda. Doften som sådan är lätt och går egentligen inte att överdosera alls, jag använder den med glädje under protest (Doften vann över förpackningen alltså). Efter mitt splashande har jag helt enkelt hällt ner lite av doften i en sprayflaska och tycker det fungerar mycket bättre. the body shop virgin mojito collection 2015 2 the body shop virgin mojito collection 2015 body butter the body shop virgin mojito collection 2015 body scrub the body shop virgin mojito collection 2015 body sorbet the body shop virgin mojito collection 2015 body splash

Kommentarer:

1 Emma:

Gillar denna doften! Så fräsch & perfekt till sommaren :) lite trist att det är en Limited edition dock.

Kommentera här: