Recension: Maybelline The Colossal Go Extreme! Leather black mascara

maybelline colossal go extreme leather look.pngHelt utan mening har jag lyckats pricka in tre Maybelline-inlägg på tre dagar, förlåt! Ibland blir det såhär, jag lovar att det kommer inlägg med produkter från andra märken snarast! Maybelline Go Extreme! Leather Black är en ny mascara som är en tillökning till den redan existerande "Go Extreme!"-mascaran. Skillnaden är att Leather Black ska ha en mer glossigt svart finish och verkligen ge fransarna mer oomph. I överlag tycker jag att både Go Extreme! och Go Extreme! Leather Black ger samma effekt på fransarna, med skillnad att jag tycker att Leather Black har en lite mer glossig finish som ser mer intensiv ut på fransarna. I övrigt beter dom sig på samma sätt och har vad jag kan se samma borste. Precis som med originalet så håller Leather Black bra genom dagen men kan smitta av lite om bestämmer sig för att dansa i regnet. Det är ju dock inte en vattenfast formula så för att vara en "normal" formula så tycker jag att hållbarheten är mycket bra. Borsten är väldigt stor och man får vara lite försiktig innan man får in snitsen, på underfransarna kan man nästan räkna med att få lite kladd på huden då borsten är så gigantisk. Jag gillar många av Maybelline's mascaror, jag får maffigt pianosvarta fluffiga fransar som ser böjda ut (Trots att jag inte böjer fransarna). Tummen upp!
  • Pris: 139 kr.
  • Finns hos: Kicks, Eleven.se etc.
  • Mängd: 9,5 ml.
  • Mitt betyg: 4/5
maybelline colossal go extreme leather look2.pngmaybelline colossal go extreme leather look3.png

Kommentarer:

1 sellwins beauty:

Riktigt bra och älskar priset med haha :D

Svar: Ja herregud, mascaror är nog den produkt där jag tycker att det inte kan betala sig att köpa dyra versioner. Dom billiga är minst lika bra och man ska ju ändå byta ut dom så ofta, inte som med en ögonskugga som man kan ha i mååånga år!
Honi

2 Anna:

Har använt den sen Palma då vi fick den tills den tog slut och jag älskar den.
Inte testat föregångaren dock.

Lite svår innan man får in snitsen, men älskar resultatet på mina fransar :)

Svar: Jag tycker dom är väldigt lika varandra, denna är bara lite lite mer intensiv men det är något man ska kika jättenära på för att överhuvudtaget kunna se det. Himla bra! Hoppas snart vi får ses igen, det var väldigt kul att träffa dig i Palma!
Honi

3 Lackert:

Perfekt svärta

4 Recension: L’Oreal Miss Manga “Punky” Mega Volume » Honi Beauty:

[…] den blivit lite torrare och var då lite lättare att jobba med, men jag föredrar jag definitivt Maybelline’s Colossal Go Extreme och Lash Sensational. I överlag påminner den faktiskt rätt mycket om Isadora’s Flashing […]

Kommentera här: