Recension: L'Oreal Brow artist genious kit

loreal brow artist genious brow kit light medium darkJAG ÄLSKAR BRYN! Bryn kan rama in ett helt ansikte, göra att man ser vaken ut eller framhäva ögonen på ett sätt som nakna bryn ofta inte kan göra (Om man inte har perfekta maffiga snygga bryn som inte behöver fyllas i alls, isåfall hatar jag dig lite).

Mina bryn är blonda som sjutton så en av dom få grejer jag gör om morgonen om jag inte har tid till annat är att fylla i mina bryn. L'Oreal har nyligen släppt en ny brynprodukt i form av ett brynkit. Kittet släpptes i Februari, kostar 149 kr/stk och finns i två nyanser (Light/Medium och Medium/Dark). Varje kit innehåller ett brynvax, en puderskugga, en liten borste med snedskuren borste på ena sidan och en liten mini spoolie på andra samt en minipincett (Som faktiskt funkar väldigt bra för att vara så liten).

Skillnaden mellan dom två kitten är inte särskilt stora, skuggan i det mörka kittet är mörkare och lite kallare i nyansen men bägge vax och den ljusare skuggan är väldigt lika varandra när man har applicerat dom på brynen. L'Oreal rekommenderar att man fyller i brynen med vaxet först för att sedan fylla i med skuggan som då har lättare att sätta sig på plats eftersom vaxet liksom suger fast skuggan i brynen. Normalt hade jag gjort helt omvänt och applicerat vaxet efteråt men jag tycker att det fungerar bra såhär då vaxet är lite torrare än dom vax jag normalt använder.

Hållbarheten är väldigt bra, mina bryn ser likadana ut på kvällen som dom gjorde på morgonen. Jag hade önskat att nyansutbudet var större, både åt det varmare och kallare hållet. Ett taupekit, ett kit till dom med rött hår samt ett kit som riktar sig mot dom med ännu mörkare hår hade varit perfekt, detta känns väldigt snävt. Jag gillar dessa kit, dom är smidiga att jobba med och eftersom man har både vax och skugga så kan man göra lite mer naturella bryn samtidigt som man kan gå all-in. In a pinch fungerar även brynskuggan som ögonskugga!

  • Pris: 149 kr/stk.
  • Finns hos: Kicks, Åhlens, Eleven etc.
  • Släppdatum: Februari 2015
  • Mitt betyg: 4/5, snävt nyansutbud och allt för lika redan existerande nyanser drar ner.

loreal brow artist genious brow kit light medium dark2 loreal brow artist genious brow kit light medium dark3Light to Medium: Vax & Puder.                 Medium to Dark: Vax & Puder.

loreal brow artist genious brow kit light medium dark4

Kommentarer:

1 Emelie/Nails and all that jazz:

De ser fina ut! Håller med om att de kanske skulle haft fler nyanser, men ska nog spana in dessa!

Svar: Jag tycker dom funkar väldigt bra iallafall!
Honi

2 Gelic' nail art:

Dom såg fina ut men jag ser att de antagligen inte passar min naturliga "färg". Jag är inte speciellt mörkhårig på brynen men dessa är ändå snäppet för ljusa. Nu har jag dock inte så stora problem, brukar inte behöva lägga din någon färg på mina bryn om jag inte ska ut och har mer smink i allmänhet. :)

Svar: Fler nyanser hade varit uppskattat!
Honi

Kommentera här: