New in: Baby Lips Electro

maybelline baby lips electroMaybelline's storsucce Babylips släpps nu i fyra nya lite mer knalligare nyanser som ingår i "Electro" kollektionen. Med knalligare menar jag lite mer pigmenterade, men det är ju trots allt läppbalsam vi pratar om så man kan inte gå och förvänta sig pigmentation likt ett läppstift. Jag har tidigare pratat om Baby Lips på bloggen, ni kan bland annat läsa om Dr Rescue här (Gillade inte) samt grundsortimentet här. I "Electro"-kollektionen ingår dessa fyra som jag visar i inlägget samt ett gult Limited Edition-stift som heter Fierce in Tangy. Luktar det av citron så har jag definitivt tänkt att köpa ett om jag ser det i butik (Jag är ju citronoholic)!

Dom fyra nyanserna i "Electro"-kollektionen kommer i korall, rosa, orange och lila och har helt gudomliga dofter (Den orangea doftar apelsin, yum). Först trodde jag inte att det skulle vara så stor skillnad på färgerna när dom väl var på läpparna men dom ger faktiskt rätt mycket färg, lite som ett läppglans men utan den klibbiga klistrigheten som många andra läppglans ofta har. Just när det kommer till återfuktning så tycker jag inte att Baby Lips är den bästa produkten, jag gillar dom för att dom luktar gott och ger en lätt färg men om jag har väldigt trasiga och torra läppar så använder jag något annat. Dom känns lite roligare än många andra läppbalsam och det är därför jag tror att många gillar dom.

Electro släpps i butik under vecka 10 och stiften kostar 39kr/stk.

maybelline baby lips electro2Strike a Rose, Pink Shock, Oh! Orange! & Berry Bomb

maybelline baby lips electro3Strike a Rose, Berry Bomb, Oh! Orange! & Pink Shock

maybelline baby lips electro4Strike a Rose, Pink Shock, Oh! Orange! & Berry Bomb

maybelline baby lips electro swatches

Kommentarer:

1 Gisela:

Köpte Oh! Orange! och Pink Shock när jag var på semester i staterna förra sommaren. Så glad att de finns i Sverige nu. Finns inte så många orange läppisar att välja på som inte är för dyrt och orange som är sååå tjusigt till våren/sommaren :3 Speciellt med korall blush till!

*längtar till kjol värme*

Svar: Ja orange är verkligen jättefint och det är ju inte alltid man vill ha neonorangea läppar, då är dessa bra!
Honi

2 Emma:

Dessa är min favorit kollektion från Baby lips. I nuläget gillar jag Pink Shock mest. Ska införskaffa Strike A Rose snart, ser ut att ha fin färg :)

Svar: Tycker verkligen dom är fina allihop, den lila är fin men har en väldigt kall nyans på läpparna, Strike a rose är väldigt tjusig!
Honi

3 Lackert:

Åh Berry Bomb skulle inte sitta helt fel

Svar: Den är verkligen fin!
Honi

Kommentera här: