Önskelista: Juni 2015

wishlistjuni Det suktas som sjutton här hemma och idag tänkte jag dela med mig av dom godbitar som står högst upp på listan. Dior's sommarkollektion innehåller två rouge (600 kr/stk) med tie-dye inspirerade mönster som bara osar lyx och som ser helt galet vackra ut. Just sådana här produkter har jag lust att köpa bara för att titta på och vissa av er tycker säkert att det är galenskaper (Men dom är ju fina precis som en vacker tavla...).

Vackra läppar med Clinique & Mac:

Clinique har nyligen släppt ett gäng nya läppstift som dom kallar för Pop Lip colour + Primer(235 kr/stk), ett slags allt-i-ett läppstift som jag testade som hastigast när jag var på hudvårdskonsultation hos just Clinique under förra veckan. Jag har inte nog koll på märket men håller på att läsa upp mig på alla märkets produkter och om ni vill så får ni gärna tipsa mig om bra Clinique-produkter (Främst inom kategorin smink!). Mac släpper en läppstiftskollektion(Pris ännu okänt) med den Italienska designern Giambattista Valli senare under året och jag tycker att alla nyanser förutom den idominvita/rosa ser hur fina ut som helst. Att hylsorna matchar läppstiftets färg gör att jag suktar lite extra. Nyanserna i kollektionen heter Margherita (Min favorit), Bianca B, Tats, Charlotte & Eugenie. Namnen är (Om jag förstått det hela rätt) några av designerns favoritmodeller!

Bigger the hair, closer to god (Hej Texas):

Eftersom jag har vänjt av mitt hår med att tvättas varje dag och nuförtiden bara tvättar två gånger i veckan så använder jag inte riktigt torrschampo till att "rädda" en dålig hårdag. Det jag använder torrschampon till är att få volym och struktur i håret, min favoritlook är lite boho/rock-chic med bångstyrigt hår som är allt annat än perfekt. Batiste lanserar en ny doft på deras omtyckta torrschampon som heter Neon Lights och som har en doft av Jasmin och Granatäpple. Just granatäpple lockar mig väldigt mycket då jag ofta dras mot antingen citrus eller granatäpple när det kommer till parfymer, och vem vill inte ha ett hår som luktar gott? Börjar säljas exklusivt hos H&M i denna vecka och kostar 79 kronor.

Neutrala ögon och färgglada naglar:

Maybelline har hängt på nude-palett-trenden och lanserade under vecka 17 sin "The Nudes" palett(169 kr) som innehåller 12 ögonskuggor i neutrala jordnära nyanser. Jag har inte ännu fått fingrarna i en av dessa men hoppas kunna visa er swatches och lite sminkningar med denna! I USA finns det även en mer rosig variant av The Nudes som jag hoppas också kommer till Sverige någon gång snart. Något som jag tycker är spännande är O.P.I's nya produkt "Color Paints"(155 kr) som är ett slags nail-art lack som kan läggas för sig självt eller på andra nagellack för att ge dom en helt annan look. Om jag har förstått det rätt. Man rekommenderar att man lägger dessa ovanpå t.ex. ett silvrigt nagellack och jag har sett åtskilliga bilder där dessa ger en vattenfärgs-effekt (Sjukt snyggt). Tror jag måste köpa hem ett gäng och leka lite! Finns i 8 nyanser samt 1 "Silver canvas".

Kommentera här: