Mac Le Disko (2015 Glitter-bonanza) -"I like 2 Watch"Dazzleshadow

mac le disko i like 2 watch dazzleshadowJag tänkte redan förvarna er, för detta inlägg kommer vara relativt bildpackat då det är svårt att visa hur denna skugga beter sig med få bilder. Den 8 Juli släpper Mac sin glitterbonanza-kollektion "Le Disko" där vi finner 12 så kallade Dazzleshadows (Glittriga skuggor, 230 kr/stk), 5 Dazzleglasses (Glittriga gloss, 210 kr/stk) samt en borste(Nummer 247, 250 kr) och ett par flytande eyeliners (210 kr). Alla produkter släpps på alla ställen där Mac säljs och online, och hela kollektionen förutom borsten är Limited Edition.

I like 2 Watch:

Idag ska vi kika på en av ögonskuggorna, glitterbomben "I like 2 watch" som har ett lite perverst namn. I like 2 watch beskrivs som "Mid-tone brown with gold sparkles" men jag tycker att själva nyansen är lite mer avancerad än vad som beskrivs. Skuggan skiftar mellan en grön antikguld, en lite mattare gul guld, en taupe-nyans samt en brun nyans. Jag har försökt att fånga färgskiftningarna på bilderna nedan (Och därför krävdes det rätt många) så att ni kan se hela härligheten. Dazzleshadows är som sagt glitterbomber och därför kräver dom en lite annan approach än vanliga skuggor. Jag har swatchat skuggan nedan på bar hud och sedan på en klistrig bas (Jag märker ut vilken som är vad så blir det lättare) och upplevde helt klart att dessa gör sig bäst på en klistrig bas. Jag har använt ett tunnt lager av Nyx's Jumbo eye pencil i Milk och fick till ett helt annat djup än på bar hud. När jag jobbar med denna slags ögonskuggor så klappar jag först in skuggan i en platt borste och trycker sedan på skuggan på ögonlocket för att slippa nedfall och för att få skuggan att fästa. Att försöka svepa på denna slags skuggor är lönlöst och kommer bara sluta med att man har glitter i bh'n (Tried and tested). Till fest skulle jag helt klart använda dessa men till vardags är dom kanske lite för glittriga (Om man nu inte är som jag och gärna bär annat än bara neutrala sminkningar till vardags). Jag är helt förälskad i dom fina färgskiftningarna och är sugen på att köpa ett gäng andra nyanser när dessa släpps. För er som gillar att depotta era skuggor så ligger dessa precis som dom vanliga skuggorna i en metall-pan och kan depottas precis som övriga skuggor.

mac le disko i like 2 watch dazzleshadow 2.png mac le disko i like 2 watch dazzleshadow 3.png mac le disko i like 2 watch dazzleshadow 4 mac le disko i like 2 watch dazzleshadow 5 mac le disko i like 2 watch dazzleshadow 6Vänster: På Nyx Milk. Höger: Bar hud.

mac le disko i like 2 watch dazzleshadow 7Vänster: På Nyx Milk. Höger: Bar hud.

mac le disko i like 2 watch dazzleshadow 8mac le disko i like 2 watch dazzleshadow 10.png

Kommentarer:

1 Mac Release Kalender » Honi Beauty:

[…] Le Disko LE (8 Juli, All locations + Online) I like 2 Watch Dazzleshadow […]

2 Andrea / MyLiquidJewels:

Men åh älskar nyansen (nyanserna kan jag kanske säga)!
Denna på minner mig om Mac's pigment "Old Gold"

Svar: Dom är verkligen lika fast jag tycker nästan att denna drar liiiiite mer åt grönt! Svårt att se, jag har inte Old Gold (Mer) så jag kan inte jämföra :(
Honi

3 Shortylegsbeauty:

Men ÅÅÅH SÅ LÄCKER!!!
Jag behöver helt klart denna :D Så otroligt snyggt!!
xx

Kommentera här: