6 Beautyfavoriter till Sommaren

sommarfavoriter summer musthavesUnder sommaren bär jag helt klart mindre smink än jag normalt gör och när jag väl använder några skönhetsprodukter så ska dom antingen vara hållbara eller göra mitt liv bättre i värmen. Idag tänkte jag visa er ett gäng produkter som fått llite extra kärlek såhär under sommaren!

Fix+, how I love thee + Saltsprays-kärlek:

Jag fick med mig en flaska Fix+ från Mac(180 kr) under min tripp till Mac Pro och är förälskad redan från första användning. Jag använder den som en uppfräschande face-mist om jag sitter vid datorn, när jag vill fixera mitt smink eller för att fukta en borste om jag vill ha en mer intensiv ögonskugga. Extremt trevlig att spraya på huden om solens strålar gjort att man känner sig lite torr och stram! Finns hos Kicks, NK och Mac. O&M är ett för mig nytt märke men jag blev förälskad i deras saltvattensspray "Surf Bomb"(239 kr) redan efter ett par användningar. Min invändning mot vissa saltvattenssprayer (Längsta ordet ever) är att dom gör att mitt hår känns ännu mer skadat efter jag har tvättat ut dom, men det tycker jag inte detta gör. Jag sprayar i håret, kramar håret lite tills det torkat in och har därefter snyggt beachigt hår. Ibland drar jag en vågtång igenom svallet för att få till lite volym. Lite stadga, lite volym och lätt att tvätta ut igen. Tummen upp. O&M säljs hos salonger runtom i Sverige!

Lips, Nails, Eyes:

Jag köpte ett par solbrillor på eBay för ett tag sedan, jag hade suktat efter ett par jättetjusiga från Dior men smakar det så kostar det (tyvärr) också. Jag hittade ett par som var väldigt lika Dior-glajjorna på eBay och klickade hem dessa för att prova av den lite udda formen innan jag slog till på Dior-brillorna. Jag har inte köpt dyrgriparna ännu, men är helt klart sugen. Jag får många frågor om vad det är för solglasögon så många verkar tycka dom är snygga. Kom ihåg att inte bara skydda huden i solen, ögonen vill också skyddas! Till naglarna blir det oftast regnbågar i form av något holografiskt lack. Mina favoritlack kommer från Color Club's Halo Hues kollektioner som endast består av just holografiska lack. Lättlackade, glittrar som galningar i solen och håller bra. Jag älskar nyanserna Eternal Beauty och Cloud Nine! Det är inte så lätt att hitta Color Club i Sverige så jag klickar hem mina lack från eBay. På läpparna ska det vara vattenfast för att jag ska orka överhuvudtaget och då blir det oftast Makeup Forever's Aqua Rouge som åker fram ur gömmorna. Den färgade delen torkar helt matt och är extremt vattenfast, så man behöver en oljebaserad remover för att få bort dom från läpparna igen. Vill man ha hyperglossiga läppar så finns det även ett genomskinligt läppglans på andra sidan. Det som är bra med dessa är att dom inte blöder, även om man lägger glosset ovanpå. På bilderna ser ni nyansen 16 och dessa kan köpas på Sephora. sommarfavoriter summer musthaves makeup forever aqua rouge sommarfavoriter summer musthaves makeup forever aqua rouge2.png

Kommentarer:

1 Shortylegsbeauty:

Oj solglasögonen ser ju helt underbara ut :O
Har alltid velat testa Color Club lack. Har hört att de är mästare på holo lack ;)
xx

2 Roffe:

Tittade bland dina favoriter....såg Makeup forever´s agua rouge med färg 16! Det blev mycket fina läppar......

Kommentera här: