Lush"Avobath"badbomb

avobath lushNär jag (sällan) är i Stockholm och lever rövare (För det mesta går jag på event, men okej) så kikar jag alltid förbi Lush och köper lite vardagslyx. Vi har ju ingen Lush i Danmark så jag passar alltid på när jag har möjligheten. Idag ska vi kika på Avobath, en mintgrön badbomb som färgar badvattnet illgrönt. Avobath innehåller avokado och olivolja och har en urfräsch doft av citrongräs som peppar upp humöret lite. Det här är alltså ingen "mys-avslappning-sova-i-badet" produkt utan snarare en produkt som gör att man vaknar till och känner sig piggare. Jag har ett stort dubbelbadkar och tyckte att en hel Avobath var lagom, om man har ett mindre badkar kan det dock vara värt att dela denna i två och se om det är nog. Annars kan man ju bara slänga i den andra halvan också. Just ett långt bad är något som jag för det mesta unnar mig innan/efter en resa eller när jag ska göra något speciellt (Event, fest etc.) och då gillar jag att ha något väldoftande och välgörande att slänga i badet. Jag älskar den citrusfräscha doften och skulle definitivt tänka mig att köpa denna igen! Min hud kändes mjuk och len när jag hoppade ur badet trots att russinhuden var ett faktum.
  • Pris: 49 kr
  • Finns hos: Lush

Kommentarer:

1 Kajalpennan:

En av mina Lushfavoriter. Lush har stängt i Linköping nu så jag brukar passa på och shoppa när jag är i Göteborg. Kan ju webshoppa med men det är inte alls samma sak

2 Gelic' nail art:

Oh, jag har aldrig köpt något från lush. Tittar in men kommer mig aldrig för att köpa något, överväldigas av alla dofter som slår och sen springer jag ut efter ett par varv :)

3 Ingrid:

Denna är helt klart en lushfavorit och jag har köpt den flera gånger, älskar den citrusfräscha doften

Kommentera här: