NOTD - Isadora"City Light"+"Skyline"gel nail lacquer

isadora city light skyline gel nail lacquer.png isadora city light skyline gel nail lacquer2.png isadora city light skyline gel nail lacquer3.pngDet blev väldigt väldigt svenska naglar idag, helt utan mening. Idag testar jag två av Isadora's nya nyanser av Gel nail Lacquer. Skyline är en fin krispig ljusblå och City Lights är en ljus gul nyans, bägge två i krämformula. Jag ville göra en slags "spets"-nailart och drog därför ut en av mina hårnålar och började pricka nagellack på ena sidan av naglarna. Jag tyckte det blev himla fint och det var definitivt allt annat än svårt, det här ska jag definitivt testa igen med andra färgkombinationer! Skyline är en helt underbar ljusblå som jag tror jag ska bära helt ensamt på naglarna snart, det känns vårigt utan att vara för mycket pastell och det gillar jag. Vad tycker ni?

Kommentarer:

1 kerstin:

Himla fint!

Svar: Tack!
Honi

2 Emelie/Nails and all that jazz:

Vilken söt manikyr! Det blå lacket ser jättefint ut också :)

Svar: Det har en helt underbart krispig ton som jag totalälskar, har burit det själv sedan detta inlägg men det blev visst aldrig fångat på bild!
Honi

3 Linnea:

Så fint! Jag som inte ens lyckas måla snyggt med ett enda lack... :)

4 NOTD – Isadora “Skyline”:

[…] “Skyline” från Isadora’s “Gel nail lacquer” serie har varit med i ett inlägg med en nail-art förut men jag gillar den tjusiga krispiga blå […]

Kommentera här: