YSL - Rouge Volupté Shine - 15 Corail Intuitive

ysl-rouge-volupte-shine-15-1 I fredags kikade jag in i Matas för att fira att jag blev färdig med körkortet (Ska vi tillägga att jag blir 27 här den 30:e så jag är inte direkt 18 mer..) och när jag firar så betyder det för det mesta att jag belönar mig själv och köper på mig ett riktigt dyrt läppstift eller nagellack. Tidigare har det varit Chanel's nagellack som fått komma med mig hem men jag kunde inte hitta en färg jag gillade så jag kilade över till YSL's produkter och fastnade för Rouge Volupté Shine-stiftet i färgen 15 Corail Intuitive. Nyansen är en mjuk korall och formulan är lätt att bygga upp till högre täckning, ett tunnt lager ger en väldigt skir färg men med två eller tre lager så kan man verkligen se färgen. Formulan känns trevligt mjuk på läpparna, nästan lite som ett läppbalsam. Jag är sjukt nöjd med mitt köp men tror att detta möjligen är en gateway drug till ett YSL-stift-beroende... Tur att jag bara lyxshoppar när jag firar, annars skulle jag bli ruinerad!

Har ni testat några av YSL's Rouge Volupté stift?

ysl-rouge-volupte-shine-15-2 ysl-rouge-volupte-shine-15-3   ysl-rouge-volupte-shine-15-4 ysl-rouge-volupte-shine-15-4

Kommentarer:

1 Emelie/Nails and all that jazz:

Har inte testat något från YSL, det ska nog vara en ganska speciell produkt om jag känner att jag kan motivera ett sådant köp utifrån studentbudgeten ;) Men är rätt sugen på att prova, lär bli vanligare när jag börjar jobba kanske!

2 Paivy:

Jag har två av dessa läppstift. Var länge mina favoriter, men nu det senaste har jag helt tappat intresset för dom.. =/ Kan nog bero på att mina läppar lätt bli nariga, och då känns inte dessa bra på. Jag kommer nog inte skaffa fler, men är supernöjd över de två jag har! =)

3 Lotta L:

Snyggt! Och grattis till körkortet! Jag var lika gammal som du när jag tog mitt.

4 Maria:

Grattis till körkort! Jag har några läppisar från YSL men jag är mest nöjd med deras läppglans faktiskt, så übermjuka att man smälter lite.

Kommentera här: