Tävling: Vinn 3 Maybelline Color Drama!

DSC_3195 Jag har hintat ett par ställen om att jag har ett par extra av dessa urhärliga läppisar och idag är det dags! Två personer kan vinna varsitt set med tre av Maybelline's nya Color Drama Velvet Intense Lip Pencil i nyanserna Minimalist, Fab Orange och Berry Much. För att vara med i tävlingen ska du:
Skriva en kommentar där du kommer med din absoluta önskerubrik till ett inlägg du vill att jag gärna ska skriva. Vill du se något mer personligt? Vill du läsa om mina favoriter inom en viss kategori? Vill du att Tina ska få sin egen kategori eller tycker du att jag borde testa mer asiatiskt smink?
Tävlingen pågår till den 18 September kl 18.00 där två vinnare utses. Bägge vinnare kontaktas via den e-mail som uppges i e-mail fältet (Detta är alltså ett krav för att jag ska kunna kontakta dig). Tävlingen är öppen för läsare inom Sverige, Danmark och Norge. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren!

Är ni redo?!


Kommentarer:

1 Linn:

Oooh, dom vill man ju ha! Min önskerubrik är "produkter värda en extra slant"

2 elin:

"min hud"
jag skulle vilja att du skrev ett inlägg om hur din hud är(låter lite creepy) men typ tex: vilken hudtyp har du? har du alltid haft den "typen"? hur vad din hud i tonåren? vad använder du för produkter som passar din hudtyp? det hade jag tyckt varit roligt att läsa om. kram!

3 Tina Johansson:

Jag gillar din blogg jättemkt!
Skulle vilja ha ett inlägg om dina favorit mascaror

4 Elin:

"Nagellack jag inte kan leva utan"

5 Pia:

Jag vill läsa ett inlägg där du gör topp 10 med absouta favoriter som du inte kan klara dig utan!

6 Ellinor:

Jag skulle gärna vilje veta mer om din blogg process. Rubrik så som "Behind The Scene". Hur du recenserar, fotar, testa, organiserar mm.

7 Ida:

"Arbetsintervju"
Skulle jättegärna vilja se en tutorial/pictorial på hur du anser en snygg, proffsig, flawless, enkel men inte för mycket, makeup som är anpassad för en arbetsintervju. =)

8 Anna-Märta Stålnäve:

Oooh som jag suktar efter dessa läppkritor! :D

Jag hade tyckte det var jättekul med ett inlägg där du gör "samma sminkning" med dyrare och mer budgervänligt smink och sedan gör en jämförelse och ser hur stor skillnaden faktiskt blir. Är dyrt alltid bättre liksom?

9 Amela:

Highlighter- hur man gör och vilka som är bäst lyx/budget, flytande/puderform, osv.

10 Mathilda Jerner:

Ååh dessa skulle jag SÅ gärna vilja ha. Jag skulle vilja se ett inlägg som heter "produkter jag inte kan leva utan".

11 Johanna K:

Jag skulle vilja se ett inlägg med "de mest överskattade produkterna". Vet att mycket är individuellt men ibland undrar man om folk gillar saker enbart p.g.a. kult-status, haha

12 Emma:

Åååh som jag har väntat sen du hintade om tävling :D Jag skulle gärna se en tutorial/video där du lägger en festmakeup med sotning (inte svart), ink bas :)
Nu håller jag tummarna!

13 Malin:

Det hade varit kul med ett tvärt-om-inlägg som "De 5 sämsta mascarorna" eller "De 5 sämsta produkter jag testat". Lite annorlunda men kul! :D

14 Emma:

Min önskerubrik är "10 saker som ingen vet om mig"

15 Frida:

Hejsan!

Va kul med en önskerubrik men desto svårare att komma på en, du skriver redan så mycket intressant :)

Hmm en pepp rubrik kanske, en rubrik där du tipsar om vad du gör för att boosta ditt självförtroende och vad du gör när du mår toppen.

Hälsningar Frida

16 Emelie K:

Min önskerubrik är: "Mina topp 5 nude läppstift" :D

17 Elin:

Tutorial: Färg på jobbet
En tutorial på hur du gör en lite mer färggrann sminkning man kan ha på en arbetsplats för att ljusa upp en lite halvtrist kavaj.

Vill ha vill ha! Min läppgarderob består för tillfället av tre ofärgade lipgloss och ett läppstift jag inte alls passar i ;)

18 Therese:

"Min bloggresa" - hur det kom sig att du började blogga, hur din blogg/ditt bloggande har utvecklats och hur bloggklimatet har utvecklats sedan du började.

19 Tove N:

"Därför bor jag i Danmark" - det är jag nyfiken på :)

20 Gisela:

Jaaaa mer asiatiska fynd tack! Jag har själv blivit helt kär i japanska/koreanska märken efter att ha blivit nyfiken på vad kpop stjärnor använder för hudvård och smink (de ser jämt superfräsha ut, yes please me want plix). Fast det som skulle vara väldigt intressant att se ett inlägg om är en aegyo inspirerad (söt, ungdomlig betyder det ungefär) sminkning. De flesta som visar upp sådan sminkning är asiater så skulle vara kul att se din tolkning! :D

Så, min drömrubrik är: "Sminktrend: Korea edition!".

21 Karin:

Jag skulle vilja läsa om "saker jag använder till annat" Alltså sånt som man använder regelbundet till annat än det man "borde" är är till för. Okända ändamål alltså :)

22 Blowfish:

Jag tycker du har så bra olika rubriker i din blogg redan. Men om jag ska komma med en önskerubrik får det nog vara; Tema sminkning. Och med tema menar jag tex första-dagen-på-det-nya-jobbet-sminkningen, första-dejten-smink. Typ såna sminkningar som de flesta kan relatera till om du hänger med på vad jag menar :)

Och trevligt med en tävling!

23 Hanna:

Nagellacksfrossa!
Nagellack hit och nagellack dit! Allt från hur du förvarar dem till vilket lack du inte kan leva utan!

24 Kristin F:

"Hur man får rouge och läppfärg att funka ihop"

Tips på hur man kan tänka när man ska välja för dagen helt enkelt :)

25 Sofie Stålros:

"Världens bästa topp 3 foundations!"

Jag skulle så himla gärna vilja vinna dessa tre pennor då jag suktat efter dem sem dem kom och det har bara inte blivit att jag köpt dom... just dom tre är det som jag tänkt köpa också!! :D Men jag vill så himla gärna ha dem och vinner aldrig någonting så håller VERKLIGEN tummarna just nu!!
Och anledningen till varför det är min drömrubrik är för att jag är besatt i foundation och skulle va jättekul att höra just dina åsikter då jag tycker du förklarar så bra! Kram :)

26 Sara:

Jag skulle vilja se "Min sminksamling"

27 Johanna:

Foundations är svårt för oss som är bleka, så jag skulle gärna se ett inlägg om topp tio favorit foundations. Jag har så svårt att hitta den perfekta basen med rätt finish och färg. Det är alltid kul att se recensioner om olika foundations, svårt att veta genom att bara testa i butik. Jag tror att ganska många har samma problem faktiskt :)

Kommentera här: