Sleek i-Divine Vintage Romance palette

1 En av produkterna jag köpte under Palma-resan var Sleek's "Vintage Romance" palett som med både neutrala nyanser och några lila toner smög sig in i mitt hjärta på bara några sekunder. Kvaliteten är i överlag bra men det är två nyanser (Dom två längst ner till höger) som har en lite torrare bas med glitter i och dom är inte lika krämiga som övriga skuggor. Skugga nummer två på andra raden var hela orsaken till att jag köpte paletten, en helt fantastiskt metallisk rödrosa skugga med ett hint av lila som jag tror kommer göra sig fantastiskt till höst och vintermånaderna. Jag ska försöka göra en eller ett par sminkningar med denna så att ni kan se hur den beter sig på ögonlocken också, rött och rosa kan vara svårsminkat eftersom man lätt ser rödgråten ut men det finns några knep att ta till. Det finns inga galna färgglada skuggor i denna palett så jag tycker att den är fantastisk både som vardagspalett eller om man skulle vilja göra några sotningar till mer festliga tillfällen. Som jag ser fram emot att hugga in på denna! Paletten kan köpas hos Sleek och kostar 12 dollar.  Jag är kär! Har du några Sleek-paletter? Vilka är dina favoriter? Kika gärna in mina swatches Sleek's Acid palett här. 2 3 4

Kommentarer:

1 Maria:

Alltså, den är så himla snygg, roligt att både du, jag och Jennifer köpte samma palett!

Svar: Ja men så snygg som den är kan man ju inte låta bli!
[email protected]

2 kerstin:

Den ser frestande ut, men jag tror att den innehåller för många rödlila skuggor för att bli riktigt välanvänd hos mig.

Svar: Rödlila är min svaghet!
[email protected]

3 Anna Tennmalm:

Alltså vilken läcker och underbar palett :)
Kan tänka mig typ 8-9 av färgerna

Svar: Men eller hur! Ångrar lite att jag inte köpte några av dom andra paletterna också men någon måtta får det väl vara (Säger hon som har typ 50 paletter... fniss).
[email protected]

4 Emma:

Supersnygga! Aldrig testat nåt från det märket, får skriva upp på önskelistan :)

Svar: Paletterna är definitivt prisvärda! Är sugen på att testa deras övriga produkter också dock, ögonskuggefantasten i mig kommer visst alltid först när jag shoppar grejer från Sleek så allt annat kommer i skymundan. Deras rouge ser jättefina ut också!
[email protected]

5 ♦ • . josefine - skönhetsblogg:

åh så snygga färger! blir sjukt sugen på denna palett

6 Lackert:

Sleek paletterna är riktigt bra och den här var skit fin ju

7 Lojs:

Plockat på mig ca sex st sleekpaletter, varav en av dem är Vintage Romance :D Den och Ultra Matts V2 är nog mina favoriter! Sjukt sugen på den nya Arabian Nights-paletten med.

8 Lotta L:

Den är jättefin!
Jag har Storm och Sparkle 2, vill gärna ha Arabian Nights med!

9 Emelie / MLIPS.DEVOTE.SE:

Åh, så himla fin! Jag har bara Garden of Eden och använder den flitigt men skulle vilja ha den här också!

10 Dess/Drömteori:

Ojoj, to DIE for!

11 FOTD – Halo » Honi Beauty:

[…] blev en lite höstigare look idag, jag var sugen på att använda den nya Vintage Romance-paletten och den mörka vampiga Color Drama-pennan från Maybelline och så blev det! Idag har jag gjort en […]

Kommentera här: