Rosa Onsdag - Essie"Pinking About You"(Rosa Bandet 2014)

essie-pinking-about-you-1 essie-pinking-about-you-2 essie-pinking-about-you-3 Idag är det första Oktober och under månaden som kommer är det som vanligt fokus på att öka kunskapen om bröstcancer samt stödja bröstcancerforskningen och Cancerfonden. Dom flesta av oss har säkert på något sätt stött på cancer under våran livstid, oavsett om man har förlorat någon som stod nära (Det har jag, tyvärr), själv upplevt sjukdomen eller arbetat inom vården så vet man att det är en fruktansvärd sjukdom oavsett vilken slags cancer det är.  Under Oktober månad kommer jag därför att lägga upp ett inlägg varje onsdag under Oktober månad med rosa tema. Oavsett om det är en manikyr, en sminkning eller något annat så vill jag genom detta markera att jag finner det viktigt och det hoppas jag att ni också gör. Först ut i Rosa Onsdag temat är Essie's nya nagellack "Pinking About You", ett ljust rosa glitterlack med genomskinlig bas. För att bäst kunna visa er hur det ser ut så har jag lagt ett flödigt lager av det ovanpå två lager av Maybelline "Black to the basics" som kom med Vinyl-kollektionen. Under Oktober månad kör Essie en kampanj där 6 lack ur bas-sortimentet(Status Symbol, Mademoiselle, Ballet Slippers, Muchi Muchi, Pink Diamond och Bachelorette Bash) samt nya Pinking about you ingår. Om man köper ett av dessa lack så går 10 kr oavkortat till Cancerfondens Rosa Bandet kampanj. Lacken kan köpas på Kicks, Åhlens och Lindex och kostar ca 129 kr/stk. Du kan också välja att stödja Cancerfonden direkt, se hur på deras hemsida.

Kommentarer:

1 Blowfish:

Helena på LackyCorner kommer att ha United in pink vecka v43 (tror jag) där de som vill länkar sina rosa manikyrer.. :)

Svar: Jättekul!
[email protected]

2 Ann-Sofie/Colour it:

Superfin manikyr. :-)

Svar: Tyckte också den blev himla lyckad :-)
[email protected]

3 Lackert:

Vacker kombo

Svar: Tack!
[email protected]

4 Anna:

Snyggt! Kunde inte släppa namnet på detta lack så jag gick till mina nagellack och kollade förra årets rosa bandet lack från o.p.i och det rosa hette "pink-ing of you" :P ganska likt i namnet.. Hihi

Svar: Haha, ja det stämmer! Men det var ett krämlack eller hur? Måste googla!
[email protected]

5 Emma P:

Kollade på detta i butik igår, det ser riktigt fint ut på dig!

Svar: Tycker det är väldigt fint, lite pudrigt rosa utan att bli för rosa. Det ser nästan vitt ut på svart, jag gillar det!
[email protected]

6 the Nailpolish Saga:

Wow så sött! Kanske får bli ett köp, gillar ju rosa =)

Svar: Tycker verkligen att det är fint!
[email protected]

Kommentera här: