Recension: No7 Beautiful Skin Dag&Nattkräm

beautiful-skin-no7.png Idag ska vi kika på två krämer från No7, en dag & nattkräm för normal/torr hud. Eftersom jag testar galna mängder produkter och testar hudkrämer i 1-2 månader så får jag då och då så mycket produkter på lager att jag inte har nog ansikten eller huvuden till alla produkter. Min vän Louise (som har skrivit recensioner förut) hojtade till och sa att hon gärna hjälper till med att testa om jag behöver hjälp och det erbjudandet kunde jag inte säga nej till då jag för tillfället hade ungefär 15 dagkrämer stående i "att testa" lådan. Louise har precis som produktens målgrupp normal hud som blir fläckvist torr. Hon har använt upp bägge burkar och kan därför definitivt ge en rättvis recension. Låt oss se vad hon tyckte!

No7 Beautiful Skin Daycream  Normal/Dry

Dagrkrämen är trevligt väldoftande och vad jag skulle kalla en perfekt övergångskräm till årstiderna när man inte vill att krämerna ska vara för feta eller för tunna i konsistensen. Perfekt till höst och vår alltså. Krämen ger rikligt med fukt, är dryg och fungerar bra under alla basprodukter(foundations, concealers etc.) som jag har använt. Att den har solfaktor 15 är ett stort plus och fungerar utomordentligt till min livsstil. Jag har inte upplevt att jag har fått några orenheter i huden, något som normalt annars uppstår när jag testar nya krämer. Burken är stilfull och med rena linjer, helt klart en kräm jag köper igen.
  • Pris: 169 kr
  • Mängd: 50 ml
  • Louise's betyg: 5/5
  • Finns hos: Kicks, Apotek etc.
 

No7 Beautiful Skin Night Creme Normal/Dry

Nattkrämen liknar dagkrämen väldigt mycket, väldoftande,  väldigt dryg och fuktgivande men här utan solfaktorn som finns i dagkrämen. Jag hade dock förväntat mig en lite mer fet och fuktgivande kräm, eftersom det är en nattkräm. Jag har inte heller upplevt att min hud har reagerat på nattkrämen, trots att det nästan alltid händer när jag byter kräm. I överlag tycker jag också att denna är en väldigt bra kräm, med enda önskan om ännu mer fukt då det ändå är en kräm som riktar sig mot normal/torr hud. Det är dock inget som gör att jag inte köper denna igen.
  • Pris: 169 kr
  • Mängd: 50 ml
  • Louise's betyg: 4/5
  • Finns hos: Kicks, Apotek etc.
beautiful-skin-no7-2.png

Kommentarer:

1 Anna-Märta Stålnäve:

Smart att leja ut testandet så vi kan få ta del av fler recensioner och kul att se att ett hyfsat billigt märke också visade sig vara så pass bra!

Svar: Jag vill ju så gärna testa och skriva om så mycket som möjligt men jag vill ju inte testa en kräm under en vecka och gå ut från dom upplevelserna, det känns inte helt rätt eftersom krämer behöver längre tid på sig för att fungera/inte fungera. Tur man har bra och duktiga vänner!
[email protected]

Kommentera här: