Recension: Cocoa Brown"Tough Stuff"3-in-1 Body Scrub

cocoa brown tough stuff 3 in 1 body scrub1.pngcocoa brown tough stuff 3 in 1 body scrub.pngCocoa Brown är ett Irländskt märke skapat av Marissa Carter som är helt nytt för mig och som tills helt för nyligt inte har funnits tillgängligt i Sverige. Efter att ha drivit egen salong i 8 år bestämde sig Marissa för att skapa sitt eget märke som verkar vara väldigt omtyckt av irländska konsumenter(Jag satt och läste recensioner i typ en timme, research!). Större delen av Cocoa Brown's produkter är brun-utan-sol-produkter, med en 1-hour tan som dragplåster. Eftersom jag är blek (och gillar att vara blek) så skippar jag BUS-delen av märket och kikar istället på övriga produkter (Body Lotion, skrubb etc.). Idag tänkte jag att vi skulle kika på "Tough Stuff", en body scrub med en ljus rosa nyans som är lite mer lättflytande än vad många andra scrubs är. Produkten är skapad för att man ska kunna få bort envis brun-utan-sol och för att förbereda huden till just BUS,  men eftersom att jag inte använder den slags produkter så kan jag inte uttala mig om huruvida den får bort BUS-fläckar. Tough Stuff har en lätt blommig doft (Gardenia, enligt Feelunique) som matchats med något sött som jag inte helt kan sätta fingret på. Själva skrubben har en relativt lättflytande formula och rikligt med riv. Jag känner mig varken torr eller återfuktad efter jag har använt den, men min hud känns fräschare och ser snyggare ut. Jag får mycket torrflagor på vaderna under hösten och vintern och det har denna verkligen hjälpt till med. Ett problem som uppstått är dock att den rosa färgen i skrubben färgar av sig på mina vita tvättlappar (Som jag ofta använder om jag t.ex. skrubbar fötterna) så det tåls att vara uppmärksam på.
  • Pris: 129 kr (Baresso), 95.50 kr (Feelunique). Om man har vägarna förbi UK så är den ännu billigare där (Ca. 6 pund).
  • Mängd: 200 ml
  • Finns hos: Feelunique, Baresso etc.
  • Mitt betyg: 4/5.

Kommentarer:

1 Sofies skönhetsblogg:

Jag testade deras 1 Hour Tan i början av sommaren men den fungerade inte alls på mig.
Jag var jättebrun och fin tills det var dags att skölja av den, då var det som att all färg försvann helt och hållet (oavsett om jag väntade en eller 5-6 timmar) och jag såg ingen skillnad alls på mina före och efter-bilder.

Ska bli intressant att se recensioner av de som testar den sen och se om den fungerar på dem eller ej för då kan jag fråga hur de gjorde, haha! Kanske jag gjorde något fel för läste en massa bra recensioner om den innan så blev rätt besviken...

Svar: Vad konstigt, det låter ju inte alls bra. Vilken var det du använde? Har sett att dom har lite olika versioner af 1 hour tan. Kan helt klart förstå att du blev besviken, har du gjort en recension på den?
[email protected]

2 Tjena Nina:

"(och gillar att vara blek)" Såååå skönt att se någon skriva så. Börjar bli så tröttsamt med alla texter om "vinterblek" "blekfis" "albylblek" "måste BUSa för då blir man brun och fräsch" o.s.v. Skönt med någon som inte har problem med att vara blek. :)

Kommentera här: