NOTD - Essie"Partner in Crime"(Höst 2014)

essie partner in crime fall 2014 höst 2 essie partner in crime fall 2014 höst 3 essie partner in crime fall 2014 höstJag gillar inte bruna nagellack, there, I said it. Därför är jag ofta irrationellt negativt inställd till just bruna nagellack, jag hatar dom på förhand, om vi säger så. Det ska vara något utöver det sedvanliga om jag ska gilla ett brunt lack, och det händer inte speciellt ofta. Idag ska vi kika på just ett brunt nagellack vid namn Partner in Crime, ett lack som kom med höstkollektionen i år och som har suttit och väntat på att bli testat i lacklådan. I flaskan tänker jag mest bara "Zzzzzz", men väl på naglarna så blev det faktiskt väldigt snyggt. Lacket är mörkt nog till att det känns lyxigt och mysigt med sin blanka yta och nästansvarta chokladbruna nyans. Färgen är varken för varm eller kall, utan en helt simpel mitt-i-mellan-färg som jag tror är klädsam på dom flesta. Fungerar bra ihop med både silver och guld-glitter som topplack, om man känner för att piffa till det. Jag är positivt överraskad!

Vad tycker ni om Partner in Crime?


Kommentarer:

1 Emelie/Nails and all that jazz:

Inte nåt som tilltalade mig sådär jättemycket, men jag kan tänka mig att det hade varit fint med lite guldaccenter till :)

2 Maria:

Alltså, jag kände först som du, men sedan när jag testade det på så känns det som det snyggaste bruna lack jag har faktiskt, jag gillar det jättemassa.

3 Lackert:

Är inget jätte fan av bruna nyanser men detta ser jätte snyggt ut

4 Aidas MakeUp:

Alltså .. döläckert!

Svar: Jag var positivt överraskad, det ser liksom lyxigt ut..
[email protected]

Kommentera här: