Fresh and fab med L'Occitane Verbena EdT

loccitane verbena eau de toilette parfymNi vet ju att jag gillar fräscha doftar (Hur ofta kan jag nämna det utan att ni tröttnar liksom?) och att dom gärna får vara lite gurk-citrus-tvättmedelsfräscha samtidigt som jag inte har något emot viss grad sötma och blommighet för att dom fräscha dofterna ska bli mer lättburna. Verbena från L'Occitane (Uttalas Loxxitann för er som funderar) är en citrusfräsh doft som jag upplever som väldigt "straight forward" och unisex. Doftnoterna är: Citron, Apelsin, Verbena, Petit Grain, Ros och Geranium. Det här är en doft där "Inga krusiduller" gäller, bara citrusfräscht med en lätt bas av "något annat" som gör att den inte blir så syrlig att man doftar rengöringsmedel. Jag har maratonburit denna doft genom hela sommaren och min lilla 10 ml. flaska tar snart slut. Nästan varje gång jag bär denna parfym får jag ofattligt mycket kommenterer och komplimanger om att jag doftar så himla gott att dom bara måste veta vad det är. Jag måste investera i en ny alltså, snarast!
  • Pris: 220 kr för 20 ml (Finns även ett par större versioner). Kan inte hitta prisuppgifter på 10 ml flaskan som jag har.
  • Finns hos: L'Occitane
  • Mitt betyg: 5/5, jag vill ha alla produkter i serien och en större flaska EdT.
  • Rekommenderas till: Dig som gillar fräscha, upplyftande citrusdofter. Man eller kvinna.

Kommentarer:

1 Tina:

Har hunnit "jobba mig igenom" tre stooora flaskor av denna, en underbar favorit som alltid funkar! In times of trouble skulle jag välja mellan Clean Shower Fresh, Laura Biagiotti Laura och denna! Ok, och J.Lo Glow by Night om jag ska ut på kvällen. Dessa 4 skulle jag kunna ha resten av livet tror jag.

2 Citrus-extravaganza med L’Occitane:

[…] favorit i detta inlägg är helt klart EdT’n i Verveine Agrumes serien, den doftar som verbenan men jag upplever att den har ett extra piff av citron och lime och JAG ÄLSKAR’T! Flaskan är […]

Kommentera här: