NOTD - Mac"Submerged"(Alluring Aquatic 2014)

1 Jag lovade ju en NOTD på nagellacket Submerged som jag av någon grund hade döpt om till Shimmerfish i mitt första inlägg, Submerged är det alltså och inget annat. Lacket täckte fint på tre lager men redan dagen efter hade jag tipwear på alla naglar och på en nagel hade jag fått en stor chip. Det tåls att sägas att jag lackade med det ungefär vid middagstid och kl 07 morgonen efter (Jag hade alltså bara sovit) såg det inte särskilt attraktivt ut mer. Hursomhaver, jag älskar nyansen som skiftar mellan turkos och lila och förpackningen är ju bara to die for med sina inbyggda regndroppar och metalliska aqua-förpackning. En NOTD kommer lastad med både skugga och solljus så att ni kan se härligheten in all it's glory. Jag ska testa med andra bas/topplack för att se om det hjälper på hållbarheten, jag återvänder med info till detta inlägg. 1 2 3

Kommentarer:

1 Nina:

Oh my!! Jösses vilket snyggt lack. Precis my cup of tea

2 Dess/Drömteori:

Nästan-metalliska lack och foillack chippar alltid snabbt på mig av nån anledning. Tror det är för att finishen är så "hård" och tunn.

3 Ann-Sofie/Colour it:

Vilket härligt lack. Synd att det verkar vara så dålig hållbarhet.
Men en väldigt snygg flaska med regndropparna. :-)

4 Bea:

Så fint! Tråkigt med den dåliga hållbarheten. Vill dock fortfarande ha det. Kanske funkar för mig som bara kan ha nagellack på helgerna,

5 Sandra - nagellacksnörd:

Superfint! Skulle verkligen vara sugen om det inte vore för hållbarheten... Och så försöker jag ju inte köpa på mig nya märken, försöker hålla samlingen i schack som det är ;)

Svar: Jag älskar att testa nya märken, tycker det är kul att se om det finns något som mäter sig med det man redan har. Typ som jakten på den perfekta mascaran!
[email protected]

6 Lackert:

Ser jäkligt snyggt ut

7 Beautybylinda:

Hur snyggt som helst :)
Har dock för mig att chippning hör till vanligheten när det gäller mac's nagellack.. Men jag kan ju ha fel :)

Svar: Jag kan faktiskt inte minnas att jag har testat något lack från Mac tidigare så jag har ingen erfarenhet med hur dom fungerar normalt.
[email protected]

8 kerstin:

Fantastsikt fint!

Kommentera här: