Recension: Isadora Volume 2.0 Mascara

 
 
Jag har massvis av otestade mascaror så jag tänkte att det är tid att köra igång och testa mig igenom ett gäng! Först ut är en av Isadora's nyare mascaror som heter Volume 2.0 som beskrivs som "en volymmascara för alla dagar i veckan". Jag har testat nyansen 01 Black vars svärta är väldigt trevlig och glossig, men Volume 2.0 finns även i 03 Black Brown. 
 
Formulan upplevs som en aning torr och är enkel att bygga upp till viss del, efter tre lager har den en tendens att klumpa sig en aning. I övrigt så tyckte jag att den lätt spiralformade (och väldigt klassiska)borsten var helt okej att jobba med, dock inget som kändes revolutionerande som sådan. Formen på borsten samt den lite torrare formulan gjorde att jag kunde applicera mascara på dom nedre fransarna utan att det kladdade överdrivet mycket.
 
Hållbarheten var mycket bra och jag upplevde inte att den fällde överhuvudtaget. Med ett namn som "Volume 2.0" hade jag dock väntat mig ännu mer volym men jag tycker att denna fungerar bra till vardags även om jag normalt kör med något mer iögonfallande. 
 
 
Pris: 109 kr
Mängd: 12 ml
Finns hos: Kicks, Åhlens etc.
Mitt betyg: 3,5/5

Kommentarer:

1 Evelinasfina Skönhetsblogg:

Den ser riktigt intensiv och svart ut :) Snyggt!

2 Dess/Drömteori:

Hur många nya mascaror har de kommit ut med på sistone egentligen? Jeez.

Kommentera här: