NOTD - Essie "Parka Perfect" + "Pure Pearlfection"

 
 
 
Idag blev det ljust blått med Parka Perfection på naglarna, ett lack som kom med Essie's vinterkollektion i år. Ovanpå har jag lagt ett lager av Pure Pearlfection som jag länge har tyckt verkade svårkombinerat men det ger inte lika mycket färg som man tror om man kikar på flaskan, det gör krämlack till skimmerlack helt enkelt. Ovanpå Parka Perfection gillade jag det jättemycket, det blev nästan isigt och även om jag är less på vintern och snön så gillar jag kombinationen väldigt mycket. 
 
Jag har applicerat två lager av Parka Perfection och ett enkelt lager av Pure Pearlfection på alla naglar. Torktiden var helt okej och formulan på bägge lack var bra men dock lite tunnare än jag är van vid.
 
Vad tycks?

Kommentarer:

1 Maria:

Jag bara YES vilket fint lack sedan såg jag att du lagt Pure Pearlfection ovanpå och blev lite besviken, hade hoppats på att Parka Perfect var sådär fint i verkligheten utan topplack men manikyren är verkligen WOW.

Svar: Parka Perfect har en smula skimmer i sig men ingenting lika uppenbart som med Pure pearlfection ovanpå. Det är mer platt, dock inte lika platt som ett helt vanligt krämlack.
Anna

Kommentera här: