Isadora Color Correcting Concealer

 
Jag fick hem Isadora's nya Color Correcting Concealer-paletter för ett par veckor sedan men har inte velat lägga upp ett inlägg innan jag hade testat mer ingående. Paletterna kommer med fyra nyanser där det genomgående temat är minst en concealer, en highlighter och en nyans som motverkar mörka ringar runt ögonen. Utöver det så har en av paletterna fått en extra concealer-nyans men dom andra två har en blå respektive grön concealer som har fått namnen "Anti-Dullness" och "Anti-Redness".
 
På bilden längst ner har jag använt 30 - Anti-Redness på vänster sida av ansiktet. Jag har applicerat den gröna runt näsan och på små röda plitor. Sen har jag applicerat concealer-nyansen ovanpå med en concealerborste. Dark-Circles har jag jobbat in under ögonen och applicerat highlighter-nyansen i ögonvrån samt på brynbenet. Riktigt lättjobbad palett och produkterna känns väldigt krämiga. Med denna slags lite tjockare concealers brukar jag ta upp lite concealer på handryggen med en spatel eller andra änden av en borste och så jobbar jag in concealern i huden med fingrarna och slutar av med att finputsa finishen med en borste eller en svamp. Orsaken till att jag använder fingrarna är att hudens värme hjälper till med att smälta produkten lite så att den blir mer lättjobbad och smälter in i huden på ett snyggare sätt. 
 
Om man som jag har torra partier tåls det att tänka på att dessa verkar framhäva torra partier och torra plitor mer än dom gömmer dom. Kika gärna på den torra plita jag har längst ner på hakan som blev ännu mer iögonfallande efter jag hade applicerat concealer på den. Highlighter-nyansen är dock totalt jäkla to-die-for.
 
Täckningen på paletterna skulle jag säga är medium men higlighter-nyanserna är dock väldigt skira. Paletterna finns i butik nu och kostar 159 kr/stk. 
 
34 Anti-Dullness
 
34 Anti-Dullness
 
32 Neutral
 
32 Neutral
 
30 Anti-Redness
 
30 Anti-Redness
 
30 Anti-Redness på vänster sida.

Kommentarer:

1 Maria:

Jag är lite rädd för dessa, har läst både bu och bä om dem, tanken bakom är ju dock fantastiskt smart.

Kommentera här: