Daisy Beauty Cruise - Serenade 2014 Dag 2

 
På Lördagen vaknade vi tidigt för att käka frukostbuffé, världens godaste baconstrimlor, wienerbröd och pålägg. Vi kilade till konferensen direkt för att höra på The Body Shop's Helena som är pressansvarig för märket.
 
Helena presenterade bland annat ett gäng nya läppstift som släpps under April och så kikade vi på några av The Body Shop's så kallade "Beauty Musthaves" som är produkter ur ordinarie sortiment som byts ut varje säsong för att passa vädret. Tänket är att man t.ex blir torr om vintern och att man då behöver andra produkter så det sätts fokus på det som är i säsong. Väldigt spännande!
 
Helena berättade även om The Body Shop Sverige's nya skönhetsportal som lanserades den 3e Mars, Beautywithheart.se där det ska finnas tips, tricks och bakgrundsinfo för ingredienser, produkter och andra initiativ.
 
 
Efter The Body Shop väntade det en presentation från Emma Lindgren som är produktansvarig hos L'Oreal där hon har hand om bl.a. Garnier som vi skulle kika närmare på. Det lanseras fyra nya ansiktskrämer som är skapade för olika hudtyper och den produkt som jag är allra mest nyfiken på att testa är den nya två-fas-removern. Kan den hålla måttet och kanske vara bättre än min favorit från L'oreal? Vi får se!
 
 
Efter Garnier var vi i Helsingfors och jag och skönhetsbloggarmaffian slängte på oss kläderna och gick iland för att utforska lite. Jag och Sanna hade med oss tomma Mac produkter och passade på att Back2Mac'a dessa. Lämnar man in 6 tomma macprodukter får man ett gratis läppstift. Jag valde ursnygga Rebel även om jag hade siktat in mig på något snyggt vardagsnude läppstift. Vi åt Lunch på random resturang som hade kyrkfönster, jag käkade lax-soppa eftersom det var det absolut enda på menyn som inte innehöll tomat (Allergisk).
 
Vi kilade även in på Inglot där alla förutom jag fick med sig något. Jag var visst inte på shoppinghumör och jag har ändå så mycket smink att jag inte riktigt var sugen på något även om jag tycker att märket är väldigt intressant med sitt "freedom-system" som jag bäst kan beskriva som lösgodis i sminkform. 
 
 
Dagen avslutades med att jag fick en Spraytan (Mer om det senare), vi hade utvärdering och Beautyquiz där Wysteriia (Cecilia) blev utsedd som vinnare och fick en fin presentask från L'Occitane! Vi käkade mat i buffén och pratade tills vi blev utslängda av personalen och på söndagmorgonen åt vi frukost och steg av båten, åter i Stockholm.
 
Det har varit en jätterolig resa och jag är glad för att jag har fått träffa så många nya och gamla vänner! 

Kommentarer:

1 Elin:

Pratades det något om Garniers Miccelar water när ni var på båten?
Blev nyfiken på den :)

2 Elin:

aah, såg att man kan få tag på den via fellunique men tänkte att jag skulle kolla om den fanns i svenska butiker först.
Vilken är Loreals variant?

Svar: L'Oreal har en 3-in-1 Micellar solution tror jag den heter, den ska visst gå att köpa i vanliga svenska butiker. Den har genomskinlig flaska med lite rosa på etiketten! Håller på att testa den just nu. :)
Anonym

Kommentera här: