Daisy Beauty Cruise - Serenade 2014 Dag 1

 
Jag är hemma i Danmark och har återhämtat mig efter helgens bravader i Stockholm och Helsingfors med Daisy Beauty! Utöver hela galna bloggmaffian så var även några av Daisy Beauty's läsare med på resan samt ett gäng skönhetsredaktörer och dom så kallade "gubbarna" som var med som respektive till ett gäng av deltagarna.
 
Vi åkte på fredag eftermiddag med Silja Serenade från Värtahamnen i Stockholm och gick igång direkt med en presentation från Vita Liberata's North American Brand Director Jana som var influgen från USA. Jätteduktig och kunnig tjej som pratade BUS och Spraytan och hur Vita Liberata's produkter skiljer sig från andra BUS-produkter. Den huvudsakliga ingrediensen i VL's produkter är faktiskt Aloe Vera och i sortimentet kikade vi på allt från 3-veckors BUS till en ansiktsmist (Som jag gillade jättemycket) som ska hjälpa till med att få ett jämnt resultat i ansiktet.
 
Här har ni en lista på dom bloggare som medverkade:
Kristina Norman
Agneta Elmegård
Elin Fagerberg
Aida Ghorban Ebrahimi
Wysteriia
Sanna Elmgren
Brown Sugar
Ellen Bergström
Daniel Afshinnejad
All Sweet In Life
Honi
Karin Widén
Beleza
Aline Khlebnikova
Liselott Granath
 
 
Direkt efter Vita Liberata så presenterade L'Occitane's Nordiska VD Johan sitt märke ihop med urgulliga Efsaneh som är PR-Ansvarig. Vi fick information om hur L'Occitane skapades, om att dom har stort fokus på att ta hand om både miljön, djuren och människan. En väldigt holistisk syn på skönhetsvärlden tycker jag, man har även valt att ha blindskrift på alla produkter för att även dom som inte ser så bra ska känna sig inkluderade. Bra tänk!
 
Jag har inte testat så många L'Occitane produkter alls men jag förälskade mig i Verbena-serien som vi dessutom fick ett prov på så det blir recensioner löpande! Min väska hade ökat med 11 kg när jag flög tillbaka så jag har en del spännande pressprover att gå igenom.
 
Efter presentationerna åt vi allihop en jättegod trerätters-middag i resturangen "Tavolátan" där jag och Kristina Norman D.Y. kastade oss över efterrätten som bestod av en god glass och Creme Brulee. Mums! Ni kan se mig på bilden längst ner till höger i lila skjorta. Huvudrätten med oxfilé och potatis var inte fy skam den heller. Efteråt kilade jag upp och la mig i hytten eftersom jag hade varit uppe sedan klockan 04 och kände mig hel-matt men många stannade kvar och drack ett par drinkar!

Kommentarer:

1 Evelinasfina Skönhetsblogg:

Ser riktigt trevligt ut :D Ibland är det skönt att komma bort!

2 Daisy Beauty Cruise: Day 2! | Aidas MakeUp:

[…] gärna de andras upplevelser om resan: Beleza-Tinas här och här Purity-Sannas här Honi-Annas här och här All Sweet In Life-Ninas här Wysteriia-Cecilias här Bjutiful Me-Karins här […]

Kommentera här: