Nyfiken på: Makeup Revolution

MUR Jag älskar att utforska nya märken och deras sminkprodukter, häromdagen fall jag över det brittiska sminkmärket "Makeup Revolution". Märket erbjuder produkter till bra priser och påminner mig lite om en blandning av E.L.F och Sleek men på ett lite mer modernt sätt. MUR har flera paletter som är skapade med väldigt mycket inspiration från kända märken som Urban Decay, Stila och Too Faced, bland annat Iconic paletterna som är väldigt lika Urban Decay's Naked-paletter i nyanser samt Chocolate-paletterna som är väldigt lika Too Faced's Chocolate Bar. Jag har inte testat några av MUR's produkter ännu så jag kan inte uttala mig om kvaliteten men jag tycker i överlag att det ser ut som att det finns en hel del spännande produkter. Jag vill ha alla paletter, duh. Det finns en rabattkod som heter MUR25 som ger 25% rabatt, om någon av er skulle bli sugen på lite shopping!

Jag önskar mig:

Kommentarer:

1 Beauty by M:

Ååh jag som har köpstopp! Men visst räknas det inte om man beställer 4 av läppstiften men bara betalar för 3 pga 25% rabatt? ;)

Svar: Det räknas absolut inte, det är ju nästan gratis! ;)
[email protected]

2 Beauty by M:

Åh vad bra för jag hade beställt redan innan jag kommenterade ;) Blev alla Scandalous-stiften utom det rosa för det fanns inte ;)

3 Micaela:

Omg! Jag vill bara köpa allt, ser verkligen intressant ut! Haha
Ne men ska verkligen in och kolla, tack för tipset :)

Www.micaelanicander.wordpress.com

4 Maria Oscarsson:

Köpte en drös med stift för någon månad sedan och är riktigt nöjd :) Fina färger o pigmentering

5 Lackert:

Åh jag som gillar dödskallar å skuggor :) får nog ta mej en titt på den sidan i morgon

6 Andrea / Tasty Tips Blog:

Väääldigt likt Naked 2 där! Jämförde med min precis, exakt samma skala som på bilden här! :P
Vad billigt det verkar, måste nog kolla upp märket!

7 Sara:

Jag har ögonskuggspaletter, blush, foundation, concealer, läppstift och läppglans från Makeup Revolution och är nöjd med allt :)

8 Karin:

Jag hittade deras sida för några dagar sedan och la precis en orden ikväll, det är ju nästan gratis så känns liksom så spännande att prova en massa olika :p Gick lös på alldeles för många läppstift iaf haha

9 Haul: Makeup Revolution » Honi Beauty:

[…] ni ihåg mitt inlägg om brittiska märket Makeup Revolution som jag blev lite småsugen på? Det kan vara så att jag beställde lite produkter och det kan vara […]

Kommentera här: