Shopping: Mac Pro palette single + insert

1.png För att belöna mig själv efter (enligt mig) väl utförd praktik så klickade jag hem en tom Pro palette(Single)(140 kr) och ett insert (85 kr) till samma palett från Mac's webshopp. Jag har en del lösa ögonskuggor liggandes som inte får plats i mina små Mac paletter (med plats till fyra) så jag tänkte att det skulle vara perfekt att kunna samla alla i en enda palett och få bättre överblick! Paletten känns väldigt stabil och det är plats till 15 ögonskuggor. Utöver mina Mac skuggor så har jag dessutom depottat tre Makeup store skuggor som också fått ta plats i paletten! Om ni vill se hur man depottar ögonskuggor så har jag en video till Makeupstore här. Jag har dessutom ett inlägg med hur man depottar Mac-skuggor men det är några få inlägg som inte kommit med i flytten så jag ska flytta över inlägget manuellt så fort jag kan. Eng: To celebrate finishing my internship (and doing quite well during it) I ordered a Pro Palette (Single) and an insert for said palette from the Mac webshop. I have quite a few eyeshadows lying around that I cant fit into my smaller palettes (Since they are full) so I thought it would be a good idea to gather them all into one palette and get better overview of what I have. The palette feels sturdy and fits 15 eyeshadows. I have a few Makeupstore cybershadows alongside my Mac babies aswell! For those of you curious on how you depot Makeupstore e/s, I have a video here. 

First row:

  • Mac Shroom
  • Mac Omega
  • Mac Charcoal Brown
  • Mac All that glitters
  • Mac Star Violet

Second row:

  • Mac Hidden Motive
  • Mac Heroine
  • Mac Hajar Karim
  • Make up store Jelly
  • Make up store Lime

Third row:

  • Make up store Sable
2.png 3.png 4.png 5.png

Kommentarer:

1 Frida:

Blev verkligen sugen på att köpa en större palett nu, mycket smidigare än att ha massa singelskuggor liggandes överallt! Hur snabb är MAC på leveransen föresten?

Svar: Jag beställde fredag kväll och hade mitt paket imorse (dock till Danmark), så räkna med en dag mer till Sverige. 2 arbetsdagar är bra tycker jag :-)
[email protected]

2 Kajalpennan:

Är det själva paletten som är magnetisk eller insatsen? Funderar på att köpa till MUS Microshadows

Svar: Både paletten och insatsen är magnetiska, du får plats till 12 Microshadows (4stk x 3 rader) men dom är lite "förskjutna" från varandra så raderna är inte helt "jämna" om du förstår vad jag menar.
[email protected]

3 Maria:

Alltså Hajar Karim och Jelly <3

4 Dess/Drömteori:

Goooodis <3

5 Mac x Cinderella 2015 » Honi Beauty:

[…] väldigt bra vardagspalett, men 5 ut av 6 skuggor är permanenta i Mac’s sortiment. Jag har Omega sedan tidigare och det är nog en av mina mest använda ögonskuggor […]

Kommentera här: