Recension: L'Oreal 3-in-1 Purifying Micellar Solution

1 Har ni hört talas om Bioderma's micellära vatten? Om inte så har ni missat något! Bioderma hypas världen runt av både konsumenter och makeup artister som en makeuprengöring som inte kladdar och klistrar, en makeupremover som man kan använda till allt från total ansiktsrengöring eller touchups om en eyeliner har oskarpa kanter. Precis som med BB-krämerna så sprider fenomenet sig med elden och jag köpte L'Oreals version för att testa hur den mäter sig med "originalet".

På flaskan står det bland annat:

Löser upp smink, hjälper till med att rengöra tilltäppta porer, tar bort orenheter, fungerar som toner och lugnar ned huden Kan också användas på väldigt känslig hud, används på ansikte, ögon och läppar.
Detta är en väldigt användbar produkt då den har många användningsområden. Om jag har haft väldigt tung makeup under dagen så använder jag denna efter jag har tvättat mitt ansikte för att se till att allt ögonsmink är helt borta samt för att rengöra mina porer ännu mer(Som en hybrid av ett ansiktsvatten och en remover). Ibland använder jag den som all-over remover både på ögon, läppar och ansikte och upplever att den tar bort det mesta, men att den ibland kan ha lite svårigheter med väldigt vattenfasta produkter såsom Makeup Forever's Aqua Rouge eller vattenfasta mascaror. Om jag har förstört min eyeliner (Eller om den inte är skarp nog) så tar jag lite på en tops och formar min vinge med den. Removern försvinner så snabbt från huden och lämnar ingen hinna så om jag vill sminka där jag just har använt removern så är det inget problem. Mitt enda problem med L'Oreal's Micellära vatten är förpackningen som jag inte alls gillar eftersom det ibland kan vara lite svårt att "träffa rätt" om man är lite för trigger happy (Det är jag om jag är trött och hellre går och lägger mig än tar bort smink). Just denna slags produkter föredrar jag med ett smalare flaskhuvud, precis som Bioderma'n är utformad. Nu är jag nyfiken på att testa Nivea's version, har ni testat? Berätta vad ni tyckte!
  • Pris: 62.50 kr
  • Mängd: 200 ml
  • Finns hos: Feelunique (Jag kan endast hitta en annan version i svenska handeln)
  • Mitt betyg: 4/5, bra produkt men dålig förpackning.

Kommentarer:

1 Sofies Skönhetsblogg:

Håller verkligen med dig, både om produkten i sig och den dumma förpackningen!
Jag köpte Garniers version i stället då jag hade hört att de två hade exakt samma ingridienser. Har dock inte dubbelkollat om det stämmer men tycker att den fungerar precis lika bra :)

2 Lotta:

Jag har Niveas och gillar den, mild och bra, svider inte. Nu använder jag den som ett ansiktsvatten, så jag kan inte uttala mig om hur bra den rengör kraftigt smink.
Loreals har jag bara testat ansiktsvattnet, som jag gillade, men AVSKYR förpackningen! Av den anledningen köper jag inte ögonremovern som är väldigt bra (två fas) den kladdar så. Använder Yves Rocher eller Garniers nya till det.
För att återgå till rengöringsvatten så ville jag egentligen testa Loreals, men förpackningen gör att jag avstår.

3 Micaela:

Jag är inne på min andra flaska av denna, tycker den är jättebra! :) har inte haft något problem med att "träffa fel" haha, brukar hålla en bomullsgrejs ovan på hålet och det brukar funka ;)

micaelanicander.wordpress.com

Svar: Kan vara att det bara är jag som är lite för snabb när sminket ska av ;)
[email protected]

4 Fröken Frodig:

Har testat både L'oreals och Niveas, tycker dom känns likvärdiga. Gillar den här typen av rengöring. Även Yves Rochers variant har gjort ett gästspel hos mej, mycket bra den också (trots parfymering).

5 Lackert:

Köpte Niveas nyligen och jag gillar den. Tar bort sminket bra och den känns inte stark, var lite orolig först när jag skulle testa ta bort ögonsmink eftersom jag är lite känslig men upplevde inga problem alls :)

6 Recension: Garnier Micellar Cleansing Water » Honi Beauty:

[…] jag gillade L’Oreals Micellära vatten så mycket (Och Garnier är ett av L’Oreals systermärken) så tänkte jag testa Garniers […]

Kommentera här: