Recension: L.A Girl Pro Conceal

1 Idag snackar vi budget-concealer i form av L.A Girl Pro Conceal HD Concealer till det låga priset av runt 40-45 kr. Jag såg en recension på Youtube där L.A Girl pro concealer jämfördes med Mac Pro Longwear så jag klickade hem ett ex från eBay (Som sig bör)och gick igång med att testa. Jag har sedan tidigare testat en del L.A Girl produkter men alltid tyckt att produkterna mest kändes som leksakssmink, denna produkt är dock i en helt annan liga. Du får medium till hög täckning och en sjukt krämig formula som glider på som smör utan att vara oljig. Jag använder denna runt ögonen, på plitor och skirt på större områden för att tona ner rodnad och tycker att den presterar bra på alla områden. Hållbarheten är bra och om det är normalt väder ute (Inte 30 grader som vi har i Danmark nu och min hud nästan smälter) så behöver jag inte ens fixera min concealer med puder, det sitter snyggt på huden och det sitter länge. Jag har torr hud och upplever ofta att concealer kan framhäva torra områden men denna gömmer snarare än framhäver, och det gillar jag! Det jag inte gillar är att tuben (Yay för tub) kommer med en borst-applikator snarare än ett litet hål. Det hade gett mer precision och varit mer hygieniskt. I överlag tycker jag dock att det är en bra concealer som defintivt slår några av dom dyrare high-end concealers som finns där ute. 2 3 5  
  • Pris: 40-45 kr (Finns även deals där du kan köpa 3 till ett lägre pris)
  • Finns hos: eBay
  • Finns i: 18 nyanser (Galet!), min nyans heter Classic Ivory
  • Mitt betyg: 4/5

Kommentarer:

1 Ninni:

Håller med dig om att många av deras produkter är lite åt leksakshållet. Men jag har faktiskt en favvis från märket och det är deras pressade puder. Det är riktigt bra!

2 Lina:

Måste nog spana in denna concealer, låter ju otroligt bra och fantastiskt att de har så många nyanser!

3 Dess/Drömteori:

Låter ju hemskt trevligt, kanske vore något när mina från NYX och Collection 2000 är slut.

4 Lackert:

Kan ju helt klart vara värt att klicka hem å prova. Priset är ju kanon och så mycket billigare kan det ju inte bli så tack för tipset :)

Kommentera här: